Ana sayfa Sosyal Medya Cansel Elçin’in Barış Manço ile sevimli anısı!

Cansel Elçin’in Barış Manço ile sevimli anısı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Cansel Elçin, babasının mesleği sebebiyle Fransa’ya gittiklerini ve 25 yıl da burada kaldıklarını, bu süreçte oyunculuğa da bu ülkede başladığını söyledi. Nazan Şoray ile birlikte, Behzat Gerçeker’in TV100’de yayınlanan programına konuk olan oyuncu, anlattığı hikayelerle izleyenleri de şaşırttı.

İzmir Fuarı’nda henüz 10 yaşındayken Barış Manço’nun konserine gittiklerini belirten oyuncu, ünlü sanatçının kendisine göz kırptığını ve o an çok korktuğunu söyledi.

Cansel Elçin, “Çok küçüktüm, Barış Manço çıkmıştı sahneye. Sahneye gitmiştim ve kollarımı sahnenin üstüne koydum, bana baktı, göz kırptı. Bunu hatırlıyorum 9-10 yaşındaydım. Çok korktum, heyecanlandın, annemin babamın yanına gittim” diye konuştu.

Cansel Elçin'in Barış Manço ile sevimli anısı! 7

Cansel Elçin, Barış Manço’nun kendi tarzına sahip müthiş bir sanatçı olduğunu belirtti ve çok özel birisi olduğunu belirterek övgülerde bulundu.

Oyuncu, “Çok farklı bir müzik yaptı, çok farklı sözleriyle… Kendine has ve özel bir müzik. Ben o tarz sanatçıları çok seviyorum” dedi.

Elçin’in bu hikayesi sosyal medyada da hayranları arasında büyük ilgi gördü.