Ana sayfa Kadın Haberleri Aslı Enver, Eda Ece ve Demet Özdemir’in ortak başarıları!

Aslı Enver, Eda Ece ve Demet Özdemir’in ortak başarıları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Son yılların en sevilen ve en çok takip edilen 3 kadın oyuncusu kim denir ise; Aslı Enver, Eda Ece ve Demet Özdemir isimlerini bir çırpıda sayabilirsiniz… Üçü de başarılı ve üçü de son yıllara adeta damgalarını vurdular.

Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisiyle olay yarattı. Son olarak Babil dizisindeki Ayşe karakteri ile yine göz doldurdu. Aslı Enver, iş yaşamında son derece başarılı seçimleri ile göz dolduruyor. Oyuncunun tek sıkıntısı ise özel hayatında bir türlü mutluluğu bulamaması.Ünlü oyuncu instagram hesabından bugün yaptığı paylaşım ile hem mutlu hem de huzurlu olduğunu sergiledi.

Aslı Enver, Eda Ece ve Demet Özdemir'in ortak başarıları! 9

Eda Ece de son yılların en hızlı çıkış yapan kadın oyuncularından birisi. Yasak Elma dizisi eğer devam ediyor ve çok seviliyor ise büyük pay da Eda Ece’ye ait… Ünlü oyuncunun Aslı Enver’den farklı yanı ise özel hayatında Buğrahan Tuncer ile mutlu bir birlikteliğinin olması… Eda Ece de bugün instagram hesabından yaptığı paylaşımda mutluluğunu ve huzurunu yansıttı.

Aslı Enver, Eda Ece ve Demet Özdemir'in ortak başarıları! 10

Aslı Enver ve Eda Ece, şu sıralarda tatilin keyfini çıkartıyor. Demet Özdemir ise geçtiğimiz hafta tekne ile mavi tura çıkmış ve gönlünce eğlenmişti. Ünlü oyuncu şimdilerde ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin 12.sezon finalinin çekimleri için sette ekip ile buluştu. Demet Özdemir sette yeşillikler arasında mutluluğunu ve huzurunu takipçileriyle bugün aşağıdaki fotoğrafla paylaştı.

Aslı Enver, Eda Ece ve Demet Özdemir'in ortak başarıları! 11

Üçü de ünlü ve üçü de başarılı… Son yıllarda haklarında en çok konuşulan, sosyal medyada en çok gündem olan üç kadın oyuncu da başarılarının keyfini sürüyor.

Bu üç ünlü kadın oyuncunun ortak özellikleri; başarılı, kendinden emin ve etkileyici kişiliklere sahip olmaları…