Ana sayfa Kadın Haberleri Mine Tugay, Zalim İstanbul’dan sonra radikal bir karar aldı!

Mine Tugay, Zalim İstanbul’dan sonra radikal bir karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Zalim İstanbul dizisinin final bölümü 22 Haziran Pazartesi günü izleyicilerle buluştu. Dizide Şeniz karakterini canlandıran Mine Tugay, kötü bir kadın portresi çizmesine rağmen hayranlarından hiç eleştiri almadı.

Ünlü oyuncu, nadiren bir dizide kötü bir kadını oynayıp da eleştiri olmayan ünlüler arasında yer alıyor. Mine Tugay, 41 yaşında ve zarafeti ile hep iltifatlarla anılıyor. Hayranları ünlü oyuncunun her paylaşımına güzelliğine yönelik birçok yorum bırakıyor.

Zalim İstanbul dizisinin final yapmasının ardından oyuncu, radikal bir değişiklik kararı aldı. Uzun süredir kızıl, turuncu tonlarında saç rengi ile dikkat çeken Mine Tugay, imajını yeniledi.

Instagram hesabından yeni imajını paylaşan ünlü oyuncu, “Biraz değişikliğin zamanı gelmişti. Teşekkürler Okan Seyhan. Yine şahane oldu” diyerek aşağıdaki fotoğrafını yayınladı.

Mine Tugay, Zalim İstanbul'dan sonra radikal bir karar aldı! 7

Mine Tugay’ın bu paylaşımının ardından twitter’da hakkında birçok mesaj yazıldı. Bir anda Türkiye gündemine giren oyuncunun yeni halini beğenenler de vardı, eleştirenler de oldu.

Mine Tugay, bir anda TT oldu ve yeni imajıyla hakkında binlerce mesaj yayınlandı. Yorumların büyük bölümünün olumlu olduğunu söyleyebiliriz.