Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un ayrılığının perde arkası!

Yasak Elma dizisi yönetmeni Neslihan Yeşilyurt’un ayrılığının perde arkası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisindeki yönetmen değişikliği iddiası doğru çıktı. Neslihan Yeşilyurt 3 sezondur sürdürdüğü Yasak Elma yönetmenliği gröevini Murat Öztürk’e devretti. Hem Neslihan Yeşilyurt hem de Medyapım tarafından bu değişiklik sosyal medyada yapılan paylaşımlarla duyuruldu.

Medyapım tarafından bu gelişme şu şekilde duyuruldu: “Yasak Elma dizisinin yeni yönetmeni belli oldu! 3 sezondur Fox ekranlarında devam eden başarılı dizinin yeni yönetmeni; “Bir Aile Hikayesi” ve “Doğduğun Ev Kaderindir” dizilerinin de yönetmenliğini yapmış Murat Öztürk oldu.”

Yasak Elma dizisi yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'un ayrılığının perde arkası! 9

Neslihan Yeşilyurt da instagram hesabından bu ayrılığı duyurdu. Yeşilyurt, tutku ile yürüttüğü bu dizideki tüm ekip arkadaşlarına teşekkür ederek, şu bilgileri verdi: “Tutkuyla yaşamak gibisi yok…Hele ki sana inanmış hevesli ,yaratıcı bi ekiple berabersen katlanıyor tutkun…3 sezon boyunca ruhumu, zekamı ortaya koymaktan asla imtina etmediğim #yasakelma dizisinden ayrılmış bulunuyorum…Bu süreçte özgür ruhuma destek veren, bana inanan tüm ekip arkadaşlarıma emeklerinden dolayı teşekkür ederim. Kararlı tavırları ve yaratım hevesleri ile beni yüreklendiren canım #yasakelma kadınları! İnatçılığınız, kahkahalarınız,çocuk ruhlarınız bana ilham vermeye devam edecek.”

Yasak Elma dizisi yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'un ayrılığının perde arkası! 10

NESLİHAN YEŞİLYURT NEDEN AYRILDI?

Yasak Elma dizisinde Eda Ece ile çok yakın oldukları bilinen Neslihan Yeşilyurt’un ayrılığı büyük şok etkisi yarattı. Yeşilyurt’un Kanal D için çekilecek olan Doctor Foster isimli BBC One dizisinin yönetmenliğini yapacağı ortaya çıktı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü yönetmen, yeni dizinin başarısı için ter dökecek. Hem Yasak Elma hem de yeni uyarlama dizinin Medyapım tarafından hazırlandığını belirtelim.

Yasak Elma dizisi yönetmeni Neslihan Yeşilyurt'un ayrılığının perde arkası! 11

Neslihan Yeşilyurt, şirket içi bir operasyon ile yeni hazırlanmakta olan ve büyük bir titizlikle çalışılan Doctor Foster’ın uyarlaması için görevinden ayrılmış oldu. Yeni dönemde Kanal D’de yayınlanacak olan uyarlama dizi özellikle kadın izleyiciler tarafından büyük dikkat çekecek.

Dram dizisi olan Doctor Foster, kocası tarafından aldatıldığını düşünen bir kadının yaşadığı psikolojik sorunları ve içinden çıkılması güç olayları anlatacak. Bir kuşku ile başlayan ve paranoyaya dönüşen bir hikayeye sahip olan dizi, birçok kadın izleyicinin de empati yapacağı bir yapım olarak dikkat çekiyor.