Ana sayfa Sosyal Medya İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’den sonra bambaşka birisi oldu

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz’den sonra bambaşka birisi oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisinde canlandırdığı Nefes karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Oyuncu, başarılı performansı ile de geniş kitleler tarafından sevildi.

İrem Helvacıoğlu için uzun yıllardır aradığı fırsatı Sen Anlat Karadeniz dizisi sağladı. Bir anda tanınan ve popülerliğin zirvesine ulaşan oyuncu, dizinin yurt dışında yayınlanması sonrasında yabancı hayranlar da kazandı.

Ünlü oyuncu, dizi bittikten sonra sadece Eflatun isimli filmde yer aldı. Diziden sonra fit halini koruyan ve bakımına da dikkat eden oyuncu, güzelliği ile hayranlarını mest etmeyi sürdürüyor.

Sosyal medyada az paylaşım yapan isimler arasında bulunan oyuncu, artık her paylaşımında güzelliği üzerinden takipçilerinin dikkatini çekiyor.

Hoş giysiler, bakımlı bir cilt ve kendine has tarzı ile oyuncu adeta ışıldıyor. Takipçileri de bu haline iltifatlar yağdırıyor. “Bu nasıl bir güzellik” diye mesaj yazan hayranları, ünlü oyuncunun her paylaşımına güzelliğine yönelik birçok iltifat bırakıyor. İşte ünlü oyuncunun çok beğenilen son paylaşımı:

İrem Helvacıoğlu, Sen Anlat Karadeniz'den sonra bambaşka birisi oldu 7