Ana sayfa Sosyal Medya Tuba Büyüküstün heyecanlı, yeni dizisinde bir ilke imza atacak!

Tuba Büyüküstün heyecanlı, yeni dizisinde bir ilke imza atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün uzun yıllardır ekranlarda yer alıyor. Ancak 3 yıldır da izleyicilerinden uzakta duruyor.  Bu süreçte sadece Netfix’te yayınlanan belgesel formatındaki Rise of Empires: Ottoman isimli yapımda bulunmuştu. Oyuncu, bunca uzun aradan sonra yeniden ekrana dönecek olmanın heyecanı içinde. Instagram hesabından yeni dizisini takipçilerine duyuran oyuncu, hayatında bir ilke de imzasını atacak.

Menajerimi Arayın isimli yeni diziye konuk oyuncu olarak katılacak olan Tuba Büyüküstün, bu sefer bir karaktere hayat vermeyecek. Bizzat kendisini oynayacak. Ekranda böylelikle bir ilke imza atacak olan oyuncu, bir tadımlık set kokusu alacağı için memnun olduğunu söyledi.

Oyuncu, yaptığı paylaşımda şu detaylara dikkat çekti: “Uzun bir aradan sonra bir tadımlık set kokusu alacağım.. Konuk oyuncu olmak başka bir heyecan, bu kadar aradan sonra kamera karşısına geçmek başka, Tuba Büyüküstün’ü oynamak bambaşka…Önümüzdeki günlerde çekimlere başlayacak Menejerimi Ara’nın ilk bölüm heyecanını tüm oyuncuları ve ekibi ile yaşayacak olmak heyecanımı iyice katlıyor. Birden fazla projede,yıllarca beraber çalışıp çok sevdiğim insanlarla tatlı bir randevu olacak benim için. Hadi bakalım.”

Tuba Büyüküstün heyecanlı, yeni dizisinde bir ilke imza atacak! 7

Barış Falay, Canan Ergüder, Fatih Artman, Ahsen Eroğlu ve Ayşenil Şamlıoğlu gibi Türkiye’nin önde gelen oyuncularının yer aldığı dizi önümüzdeki günlerde çekimlere başlıyor.

Ünlü oyuncular ve menajerlerinin dünyasını tüm açıklığıyla anlatan dizi dünya üzerinde rekorlar kırmaya devam ederken Türkiye uyarlaması şimdiden merak ediliyor.

Proje boyunca hikayeye konuk olacak ünlü isimlerden ilki; hem Türkiye’de hem de dünyanın birçok ülkesinde geniş kitlelere hitap eden güzel oyuncu Tuba Büyüküstün oldu. Büyüküstün çekimlerin başlamasıyla birlikte sete çıkacak.

2003 yılında bu yana oyunculuk yapmakta olan Tuba Büyüküstün, yer aldığı projelerle tüm dünyanın tanıdığı Türk oyuncuların başında geliyor. Çemberimde Gül Oya, Ihlamurlar Altında, Asi, Gönülçelen, Kara Para Aşk, Cesur ve Güzel dizileriyle haklı bir ün elde eden oyuncu, 3 yıl sonra yeniden televizyona dönüyor.