Ana sayfa Sosyal Medya Fahriye Evcen yeni projesi için ilk tüyoyu verdi!

Fahriye Evcen yeni projesi için ilk tüyoyu verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en beğenilen kadın oyuncularından Fahriye Evcen, oğlu Karan’ı dünyaya getirdiğinden bu yana 1 yıldan fazla zaman geçti. Ancak oyuncu reklamlar haricinde ekranda görünmedi.

Burak Özçivit ile evliliklerinde 3. yıllarını geride bırakan Fahriye Evcen, mutluluğunu da her fırsatta dile getiriyor. Ünlü oyuncunun hayranları ise yeni bir proje ile ne zaman ekranlara dönüş yapacağını merak ediyor.

Hayranları ünlü oyuncudan bir dizi projesi bekliyor ama bunun için hala zaman var. Fahriye Evcen yaptığı paylaşımda, çok yakında yeni bir proje ile dönecek. Ancak bu bir dizi ya da film değil, anlaşılan bir reklam çalışması olacak.

Oyuncu, “Hayatta hiçbir şeye değişmeyeceğim şeyler var. Her günümü güzelleştiren, vazgeçemem dediğim.. Çok yakında” notu ile aşağıdaki fotoğrafını paylaştı. Ayrıca, onu hiçbir şeye değişmem ve saçlarımın en güzel günü etiketlerini de yayınlayan oyuncu, anlaşılan saçlar konusunda yeni bir reklam çalışması ile hayranlarının karşısında olacak.

Fahriye Evcen yeni projesi için ilk tüyoyu verdi! 7