Ana sayfa Sosyal Medya Cansu Dere’nin tatil aşkı, Öykü Gürman’ın kurbağaya aşk öpücüğü, Nehir Erdoğan’ın delilik vurgusu…

Cansu Dere’nin tatil aşkı, Öykü Gürman’ın kurbağaya aşk öpücüğü, Nehir Erdoğan’ın delilik vurgusu…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi/Detay – Sosyal medya paylaşımlarıyla ünlüler, kimi zaman gündelik hayatlarından kesitler paylaşırken, kimi zaman da mesaj içerikli paylaşımlar yapmaktalar.

Takipçilerinin ilgiyle izlediği üç ünlü kadının son paylaşımları dikkat çekti.

Bu isimlerden ilki TRT’de yayınlanan ‘Benim Adım Melek’ dizisiyle gündemde olan oyuncu Nehir Erdoğan. Ünlü isim, instagram hesabından gözlüklü bir fotoğrafıyla yaptığı paylaşıma “Velev ki (sana göre) deliyiz kardeş” sözleriyle takipçilerine de ilginç bir yorum konusu açmış oldu.

Kimi takipçisi “Hepimiz deliyiz” yanıtını verirken, kimileri de “Bana uyar, her yol Paris, ben de deliyim” şeklinde yorumlar yapıyorlar.

İşte Nehir Erdoğan’ın paylaşımı…

velev ki (sana göre) deliyiz kardeş.????????‍♀️

Cansu Dere'nin tatil aşkı, Öykü Gürman'ın kurbağaya aşk öpücüğü, Nehir Erdoğan'ın delilik vurgusu... 9

Bir diğer dikkat çeken isim ise Cansu Dere. Şu sıralar Marmaris’te tatilde olan oyuncu, yeni sezonda psikolojik gerilim türünde olan Doctor Foster dizisinin Türk uyarlamasında rol alacak.

Kanal D’de yayınlanacak dizinin yoğun set ortamı öncesinde tatilde arkadaşlarıyla stres atan oyuncunun en büyük neşe kaynağı da Süleyman!

Süleyman, televizyon dünyasından tanınan Tanem Sivar’ın küçük oğlu. İşte Cansu Dere’nin ‘Aşk’ notuyla yaptığı son paylaşımı:

Aşk ????

Cansu Dere'nin tatil aşkı, Öykü Gürman'ın kurbağaya aşk öpücüğü, Nehir Erdoğan'ın delilik vurgusu... 10

Sen Anlat Karadeniz dizisinde oynadığı Asiye rolüyle hafızalarda iz bırakan Öykü Gürman, yaz sezonunda Gel Dese Aşk dizisinde oynamaya başladı.

Ünlü oyuncu, son yaptığı paylaşımla görenleri gülümsetti. Bir kurbağa heykeline yaklaşıp öpücük verecek gibi duran oyuncu, Kurbağa Prens masalını hatırlatıyor.

Öykü Gürman, bu fotoğrafıyla yeni şarkısı Yine Sevenler Sevsin’e atıfta bulunuyor eklemeleriyle..

İşte Öykü Gürman’ın gülümseten o hali:

????????????????
????????????
#instapic #boragökhan #photographers #photographylovers #music #yss #yinesevenlersevsin #new #yeni #şarkı

Cansu Dere'nin tatil aşkı, Öykü Gürman'ın kurbağaya aşk öpücüğü, Nehir Erdoğan'ın delilik vurgusu... 11