Ana sayfa Dizi Haberleri Gel de gülme! Yasak Elma tam bir komedi! Hapishanede olacak şey mi?

Gel de gülme! Yasak Elma tam bir komedi! Hapishanede olacak şey mi?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de 4. sezonu yayınlanacak olan Yasak Elma dizisi, Pazartesi akşamlarının alternatifi olarak bu sezon da yoluna devam edecek. Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Nesrin Cavadzade ve Barış Kılıç’ın rol aldıkları dizi, Eylül ayında yeni sezona başlayacak. 75. bölümle devam edecek olan dizinin tanıtımları da dönmeye başladı.

Mart ayında Pandemi nedeniyle yaşanan karantina sürecinde ara verilmiş ve çekimleri durdurulan dizinin sezon finali yapılamadan sezon arasına gidilmişti. Temmuz ayının başında yeniden çekimlerine başlanan dizinin ilk sahneleri yayınlandığında da herkesi şaşırtmıştı. Zira diziye geçtiğimiz sezon dahil olan Nesrin Cavadzade’nin oynadığı Şahika karakteri hapse girmişti!

Geçtiğimiz sezon Şahika ile dizide entrikalar iyice absürtleşmiş ve olaylar çığrından çıkmıştı! Dizinin entrika kraliçesi Ender ile kocasını elinden alan Yıldız arasındaki savaş bir anda müttefikliğe dönmüştü Şahika karşısında. Zira adam öldürmekten bile çekinmeyen bir karadul vardı artık aralarında! Dizi kimi absürtlüklerle yoluna devam ediyor.

Yayınlanmaya başladığı ilk sezonda pek çok izleyici ‘Böyle saçmalık olur mu, hadi canım gerçek hayatta böylesi olmaz, iyice abarttılar, aklımızla oynuyorlar’ şeklinde pek çok eleştiriyi sıralayıp durdu. Ancak devam eden bölümler, dizinin gerçek hayattan çoğu kopuk kısımlarına “Dizi işte olur böyle” dedirtecek bir duruma geldi.

Hatta izleyiciler, gülmek için Yasak Elma izlediklerini söylemeye başladılar. İşte bu süreçte dizide Eda Ece’nin oynadığı Yıldız karakteri de adeta karikatürize edilmiş bir hale getirildi. Tabii bu durum Eda Ece’nin işi espriye vuran doğaçlamalarının çok beğenilmesi ve sosyal medyada da çok konuşulan sahnelerin Youtube’da rekorlar kıran izlenme oranları sonrasında oluştu.

Gel de gülme! Yasak Elma tam bir komedi! Hapishanede olacak şey mi? 9

Yıldız artık bir komedi kraliçesi olarak dizide salınıyor. Ender ile müttefiklik halleri de güldürüyor. Ancak Şahika ile verdikleri mücadele de işin absürt entrika sahnelerini oluşturmakta. Olaylar öylesine seyrinden çıktı ki izleyici artık kimi gelişmelere şaşırsa da ‘Gerçek hayatta böyle olmaz’ demeyi de bıraktı.

Ancak yine de ‘Bari burada biraz gerçekçi olunsaydı?’ dedirtecek durumlara da hala imza atılmakta! Bu duruma ilk örnek de yeni fragman ile geldi! Eylül ayının ilk haftalarında ekrana gelmesi beklenen dizinin yeni sezon tanıtımında Şahika’nın hapse girdiği görülmüştü. Elinde şık bavulu, sivri topuklu ayakkabıları, ful makyajı, şık kıyafetleriyle Şahika salına salına hapishane koridorunu inletiyordu.

Gel de gülme! Yasak Elma tam bir komedi! Hapishanede olacak şey mi? 10

Neden orada olduğu merak konusu tabii ama üzerindeki kıyafetin pek de oraya uygun olmadığı aşikar! Hadi o yeni geldi. Bu şekilde giriyor hapse. Elinde dergi tutan ve ilk başta ‘Kim bu?’ diye merak uyandıran şık giyimli kadın da Ender çıktı! Onun da ful makyajlı, saçı başı yapılı hali, tek omuzu zincirli haki yeşil ütülü temiz tulumu, ayağında sivri topuklu ayakkabılarıyla sanki evinin salonunda keyif çatıyor gibiydi!

Gel de gülme! Yasak Elma tam bir komedi! Hapishanede olacak şey mi? 11

Tam o sırada gıcırdayan kapıdan giren Yıldız da yine topuklu ayakkabılarıyla ve şık kıyafetiyle arz-ı endam etti koğuşa! Neden oradaydılar, neler olmuştu, üçünü aynı anda hapse götüren şey neydi? Acaba hepsi bir rüya sahnesi mi?

Tabii bunları yeni sezon başlayınca öğreneceğiz ama oyuncuların bu şıkır şıkır hapisteki halleri, hakikaten absürtlüğün dik alası gibi durmuyor mu?

Eğer işin mantık kısmını kurmaya kalkarsanız, Yasak Elma’yı sinir stres içinde izlemek durumunda kalabilirsiniz! Ancak meseleyi ‘sadece bir eğlence işte’ diye kurgulayanlar en doğrusunu yapıyor! Zira ciddiye alırsanız resmen saç baş yoldurur bu absürtlükler! Haberin başlığında ‘Gel de gülme!’ dememizin sebebi de bu… Gülüp geçin, izleyin, eğlenin…

İşte Yasak Elma 75. bölüm fragmanı: