Ana sayfa Dizi Fragmanları Savaşçı dizisini herkes çok merak etti, bekleyişin sonu güzel oldu!

Savaşçı dizisini herkes çok merak etti, bekleyişin sonu güzel oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Savaşçı, 4 sezonluk müthiş bir başarı sergilemişti. Ancak dizinin 5. yeni sezonu hakkında bir açıklama yapılmayınca izleyiciler de telaşlanmıştı. Sonunda o açıklama Fox TV’den yapıldı. Savaşçı dizisi yeni sezou başlıyor…

Pazar akşamlarının çok sevilen dizisinde geçtiğimiz günlerde Limon Film ile Berk Oktay arasında sözleşme imzalandığı ortaya çıkmıştı. Dizideki belirsizliğin de başrol oyuncusu ile anlaşma konusunda yaşanan bir gecikme olduğu da ortaya çıkmış oldu. Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin ve Murat Serezli’nin de başrolünde yer aldığı dizede Berk Oktay ile yapılan anlaşmanın ardından yeni sezon fragmanı da paylaşıldı.

Bilindiği üzere dizinin karantina döneminde stok bölümleri vardı ama yayınlanmamıştı. O stok bölümlerin varlığı da ekibe hızlı bir şekilde yayına girebilme şansı verdi.

Savaşçı dizisi 13 Eylül Pazar günü saat 20.00’de izleyicilerle buluşacak. Fox TV’den yeni sezon duyurusu yapıldı ve fragman da paylaşıldı. Savaşçı dizisindeki bu belirsizliğin ortadan kalkması da sevindirici bir gelişme oldu.