Ana sayfa Dizi Haberleri Final yapıyor! İyi Aile Babası geldi, can çekişen bir başka dizinin bileti kesildi!

Final yapıyor! İyi Aile Babası geldi, can çekişen bir başka dizinin bileti kesildi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarının yeni dizisi İyi Aile Babası, ilk bölümüyle dün akşam (3 Aralık) yayındaydı. Komedinin güçlü isimlerinin yer aldığı dizinin reytingleri, Perşembe akşamları yayınlanan diziler arasında nispeten iyi sonuçlar almayı başardı. Güçlü ve iddialı kadroların yer aldığı rakipleri içinde iyi bir yere konumlanmayı başaran dizinin, bir başka komedi dizisinin final kararında etkili olduğunu tahmin etmek zor değil!

Perşembe günleri ekrana damgasını vuran Bir Zamanlar Çukurova, Mucize Doktor dizilerinin yanı sıra Show TV’nin Alev Alev dizisi de reytingleriyle kanalın yüzünü güldürmekte. Bu listeye geçtiğimiz hafta Star TV’nin Sol Yanım dizisi de eklenmişti. Aynı zamanda TRT’nin Kalk Gidelim dizisi de bir süre önce Cumartesi’den Perşembe’ye alınmıştı.

Rekabetin arttığı Perşembe akşamında Kalk Gidelim için zor bir sınav başlamıştı. Reytingleri kanalın yüzünü güldürmüyordu. Ancak yine de TRT diziye şans vermeye devam ediyordu. Fakat dün akşam ekrana gelen 131. bölümün ardından gelen reytinglerle birlikte dizinin final yapacağı öğrenildi.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın sosyal medya hebasından verdiği bilgiye göre Kalk Gidelim dizisi için flaş bir karar alındı ve 135. bölümde ekrana veda edecek. İşin ilginç yanı uzun süredir reytingleri düşük olan diziyle ilgili aniden bu hafta kararın alınması!

Karşısındaki diğer diziler zaten Kalk Gidelim’e geçit vermiyordu ama Kanal D’nin ilk bölümü dün akşam yayınlanan yeni dizisi İyi Aile Babası’nın denklemi daha da bozduğu anlaşılıyor! Zira Kalk Gidelim de İyi Aile Babası da komedi dizisi. Şebnem Bozoklu, Çağlar Çorumlu, Melek Baykal ve Salih Kalyoncu gibi usta isimlerin yer aldığı İyi Aile Babası, anlaşılan o ki Kalk Gidelim’in biletinin kesilmesinde son damla olmuş!

İyi Aile Babası, tüm kategorilerde ilk 10 program içinde yer alırken, Kalk Gidelim listede bile yoktu! İyi Aile Babası’nın hızlı bir giriş yapması, Kalk Gidelim dizisinin final kararını da hızlandırmış görünüyor!

Zaten reytingleri can çekişen Kalk Gidelim dizisinin, aynı akşam yayınlanan diğer dizilerin yanı sıra komedi türündeki bir başka dizinin de gelmesi ve büyük dikkat çekmesiyle birlikte final kararında etkisi olduğu tahmin ediliyor…