Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisinde Doğduğun Ev Kaderindir’e nasıl ince bir pas var!

Kırmızı Oda dizisinde Doğduğun Ev Kaderindir’e nasıl ince bir pas var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarında Cuma akşamları yayınlanmakta olan Kırmızı Oda dizisinde, önceki hafta Alya’nın hikayesinin bitmesinin ardından Melisa Sözen’in ayrılışını hayranları gözü yaşlı bir şekilde izlemişti. Ancak geçen hafta Boncuk karakteri ile Burcu Biricik’in diziye katılması da bir o kadar mutlu etmişti.

Kırmızı Oda dizisinde bu hafta yine Boncuk’un hikayesinin ayrıntıları izleyicilerle buluşacak. 15.yeni bölümü 11 Aralık Cuma akşamı yayınlanacak olan tv8 dizisinde Biricik’in başarılı performansı ile bir karakter daha akıllara yazılacak. Erenler’in “Biz düşündük taşındık, bu doktora her şeyi anlatabilirsin” sözlerinin dikkat çektiği 15. bölüm fragmanında Burcu Biricik yine çok başarılı bir performans ile bambaşka bir karaktere hayat veriyor.

Kırmızı Oda dizisinde Doğduğun Ev Kaderindir'e nasıl ince bir pas var! 7

Binnur Kaya’nın canlandırdığı Doktor hanımın bir sözü ise kanalın diğer dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’e bir gönderme olarak dikkatleri hemen çekiyor. Fragmanda yer alan sahnede Doktor hanım Boncuk’a aynen şöyle söylüyor:

“Doğduğun evden getirdiğin bir yük var omuzlarında… Hepimiz gibi senin de unutamadıkların var. Belki de ermişler asıl o yüzden gelmişlerdir.”

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’u buluşturan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin hem ismi hem de hikayesinin bir cümlelik özeti gibi aslında Doktor hanımın söylediği. Birçok kişinin de hayatının gerçeği. Doğduğumuz evden getirdiğimiz yük var hepimizin omuzlarında…

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin başrol oyuncusu Demet Özdemir ile Binnur Kaya bir sahnede buluşmuştu. Zeynep karakteri, Doktor hanıma gitmişti. Bu da iki dizi arasında ilk etkileşimin kurulmasını sağlamıştı.

İşte Kırmızı Oda dizisinin 15. bölüm fragmanı: