Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda dizisindeki bu öpüşme sahnesini gören şoke oldu, tepkiler çığ gibi!

Kırmızı Oda dizisindeki bu öpüşme sahnesini gören şoke oldu, tepkiler çığ gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kırmızı Oda dizisinin 15.bölümünün fragmanında yer alan öpüşme sahnesine izleyiciler çok yoğun bir tepki gösterdi. Fragmanın yayınlanmasından sonra sosyal medyada yorum bırakan dizi hayranları, bir aşk üçgeni kurulmakta olduğu eleştirisi üzerinden Kırmızı Oda dizisinin senaristlerine fena halde yüklendi.

Tepkinin sebebi ise böyle güzel bir diziyi aşk üçgeni oluşturarak diğer sıradan diziler seviyesine çekme çabasına idi.. Aslında anlamlı bir tepki… Zira, dizilerde sürekli kurulan aşk üçgenlerinden artık sıkılan izleyiciler Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı gibi çok daha farklı ve gerçek hayatla iç içe hikayeleri izlemek istedikleri için alternatif dizileri çok bekledi.

Kırmızı Oda da izleyicilerin beklentilerini karşılayan bu alternatif dizilerden birisi olarak, sezonun en iyi çıkış yapan işleri arasına katıldı. Ancak, diziyi öne çıkartan bu farklı bakış açısı içine bir de aşk üçgenine gidebilecek öpüşme sahnesinin konulması rahatsızlık verdi.

Dizi hayranları, “Neden öpüşüyorlar?” gibi bir tepki vermiyor. Böyle bir dizide neden aşk üçgenine ihtiyaç duyuyorlar da dizinin kalitesini aşağıya çekiyorlar diye eleştiride bulunuyor.

Sosyal medyaya yansıyan bu isyan, Türk dizi sektörünün aldatma, kandırma, ihanet, aşk üçgenleri gibi klasik konulara takılıp bir türlü bundan çıkıp, çok farklı yapımlar ortaya koyamamasına… İşte bu sezon Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda dizileri bu eksikliği gideren yapımlar olduğu için çok iyi reytingler aldı. Dizi hayranları da Kırmızı Oda’ya aşk üçgeni kurulup da artık izlemek istemedikleri bu durumu tv8 dizisinde görmeye katlanamadı.

İşte sosyal medyada yer alan eleştirilerden bazıları:

Kırmızı Oda dizisindeki bu öpüşme sahnesini gören şoke oldu, tepkiler çığ gibi! 1

Kırmızı Oda dizisindeki bu öpüşme sahnesini gören şoke oldu, tepkiler çığ gibi! 2

Kırmızı Oda dizisindeki bu öpüşme sahnesini gören şoke oldu, tepkiler çığ gibi! 3

Kırmızı Oda dizisindeki bu öpüşme sahnesini gören şoke oldu, tepkiler çığ gibi! 4

Kırmızı Oda da başrol oyuncusu Binnur Kaya psikiyatri kliniğinin sahibi ve bir psikiyatristi canlandıracak. Psikiyatri kliniğinde doktorlarını ve onlara başvuran hastaların hayatlarını anlatacağı “Kırmızı Oda”da her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralayacak. Hastalar o Güne kadar kimselere söyleyemedikleri sırları dile getirirken izleyiciler de kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair bir şeyler bulacak.

KIRMIZI ODA OYUNCULARI

Binnur Kaya
Tülin Özen
Burak Sevinç
Meriç Aral
Halit Özgür Sarı
Gülçin Kültür Şahin
Sezin Bozacı
Baran Can Eraslan