Ana sayfa Dizi Haberleri Yok artık Şahika, yine mi Yıldız’a çelme takacaksın! Yasak Elma dizisinde olmaz denilen her şey oluyor!

Yok artık Şahika, yine mi Yıldız’a çelme takacaksın! Yasak Elma dizisinde olmaz denilen her şey oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Pazartesi akşamlarının sevilen dizilerinden Yasak Elma, yoluna emin adımlarla devam ediyor. 85. bölümden sonra değişen hikaye izleyicileri ekran tutmayı başardı. Diziye yeni katılan Erdal Özyağcılar, Berk Oktay ve Gülenay Kalkan hikayeyi bir hayli değiştirdi.

Yıldız ile Çağatay aşkını bekleyen dizi hayranları geçen hafta yaşanan öpüşmeden bir hayli umutluydu. Ancak Yıldız’ın mutluluğu kısa sürdü. 89. bölüm fragmanlarında Çağatay ile Yıldız’ın arasının açıldığı görülüyor. Ancak bir başka sürpriz daha var.

Yasak Elma’da Çağatay’ın annesi Feride ortalığı fena karıştıracak bir adım atacak. Şahika’yı Çağatay’a layık gören ve onu bir hayli öven Feride, en kısa sürede bu ilişkiyi kurmanın yolunu arayacak.

Şahika da dünden razı… Feride, “Ben senin kadar hanım, donanımlı, iyi eğitim görmüş birisine hiç rastlamadım biliyor musun?” diyerek Şahika’nın koltuklarını kabartıyor.

Nesrin Cavadzade de hanım hanımcık Şahika olarak ekranda yine yeteneklerini sergileyecek. Yasak Elma 89. bölümde ‘olmaz’ denilen bir şey daha olacak ve Çağatay ile Şahika arasında bir temas kurulacak.

Tabii ki Çağatay ne diyecek, Yıldız ne yapacak bilinmez. Ancak dizinin hikayesi her hafta ilgi çekici bir konu bulmakta sıkıntı yaşamıyor.

İşte Yasak Elma 89. bölümden 2. fragman: