Ana sayfa Dizi Haberleri Baraj dizisi fena sarsılacak, o sır ortaya çıktıktan sonra cin şişede durmaz!

Baraj dizisi fena sarsılacak, o sır ortaya çıktıktan sonra cin şişede durmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Baraj dizisinde Nehir’in hayatının ne kadar büyük bir yalan olduğunu anladığı an, her şeyin de değişmeye başlayacağı an olacak… Fox TV ekranlarında Salı akşamları yayınlanan Baraj dizisinin 20. bölümü 29 Aralık akşamı izleyicilerle buluşacak.

Bahar’ın evde annesi ve ağabeyi ile yaptığı tartışma sırasında Nazım hakkındaki gerçekleri açıklaması, Nehir için büyük bir şok oldu. Nazım, suçsuz bir şekilde suçlandı ve 5 yıl hapis yattı. Nehir, onun suçlu olduğuna inandığı için Hakan ile evlendi ve bir de çocukları oldu. Ancak mutlu yuvasının bir yalan üzerine inşa edildiğini anlayan Nehir, Nazım’ın günahsız yere suçlandığını ve kendisini aklayacak delilleri kocasının ortadan kaldırdığı, Bahar’ın ise tüm bu olaylar yaşanırken hem Nazım’ı savunmaya çalıştığını hem de gerçeklere karşın gözünü kapatarak, sustuğunu öğrendi.

Yani Baraj dizisinin hikayesinde masum iki karakter var ise bunlar da Nazım ve Nehir… Ancak şimde bambaşka bir hayatı yaşamak durumundalar. Nehir, Nazım’a inanmamanın bedelini ödeyecek. Nazım ise kendisine yapılanların bedelini ödetene kadar durmayacak.

Bu sırrın ortaya çıkmasından sonra cin artık şişeden çıktı. Baraj 20. bölümden yayınlanan fragmanda Nehir’in çaresizliği ortaya çıkıyor.Yaşadığı ev artık onun için bir hapsane. Ayrıca Nazım’ın yanına giderse Hakan, oğlu Mert’i ona göstermemekle tehdit ediyor.

Ancak Nehir, Nazım’ı yanına gidecek ve duyduklarını söyleyecek. Hem kocası Hakan’ın itiraflarını anlatacak hem de evlenmeye hazırlandığı Bahar’ın da her şeyi bildiğini öğrenmesini sağlayacak.

Baraj dizisinde kıyamet koptu kopacak, 20. yeni bölüm çok heyecanlı geçecek. İşte yeni bölüm fragmanı: