Ana sayfa Dizi Haberleri Nare ve Gediz evleniyor! Sefirin Kızı dizisinde şok üstüne şok yaşatacak bir bölüm geliyor!

Nare ve Gediz evleniyor! Sefirin Kızı dizisinde şok üstüne şok yaşatacak bir bölüm geliyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Sefirin Kızı dizisi bu hafta ekrana gelmeyecek. Geçtiğimiz hafta yılbaşı nedeniyle yaşanan küçük ara nedeniyle yeni bölümün yayını bir hafta ertelendi. 11 Ocak Pazartesi akşamı 34. bölümü ekrana gelecek olan Sefirin Kızı dizisinin yeni fragmanı yayınlandı. Fragmanı görenler gözlerine inanamadı!

Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde oynadıkları Sefirin Kızı dizisinde beklenmeyen gelişmeler yaşanıyor! Geçtiğimiz hafta Menekşe’nin ittiği Sahra düşerek kafasını sehpaya çarpmış ve ölmüş, Menekşe de tutuklanmıştı.

Bu arada Nare, babasının oyunuyla, Sancar hapse girmesin diye konağı Kahraman’a devrederken, aynı zamanda Sancar da şirketteki hisselerini tehditler karşısında Kahraman’a vermişti. Birbirinden habersiz bir şekilde atılan imzalar Nare ve Sancar’ı bir başka sürece getirdi!

Sancar, kızı ve Nare ile vedalaşıp kaçmak için harekete geçtiği sırada Akın’ı gömdükleri yeri polis bastı. Heyecanlı sahnelerle ekrana gelen 34. bölümün ardından bu hafta 35. bölüm merakla bekleniyordu ama bir hafta sonra izleyebileceğiz yeni bölümü.

Nare ve Gediz evleniyor! Sefirin Kızı dizisinde şok üstüne şok yaşatacak bir bölüm geliyor! 7

35. bölümden gelen fragman herkesi şoke etti! Nare’nin Gediz ile nikah masasında oturdukları, o esnada Sancar’ın hapiste olduğu, hatta bir adam tarafından bıçaklandığı görülmekte.

Nare ve Gediz’in neden evlendikleri merak konusuyken, Sancar’ın bu saldırıdan kurtulup kurtulamayacağı da heyecanla bekleniyor.

Bir anda her şeyin nasıl bu kadar değiştiği izleyiciyi çok şaşırtırken, yeni bölümde sürpriz gelişmelerin yaşanacağı anlaşılıyor!

İşte 35. bölüm fragmanı: