Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik’i çizene bravo, tıpatıp aynı! Aslıhan Güner’i sete götürmeye gelmişler! Aslı Enver’in yeğenini görmelisiniz!

Burcu Biricik’i çizene bravo, tıpatıp aynı! Aslıhan Güner’i sete götürmeye gelmişler! Aslı Enver’in yeğenini görmelisiniz!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarından yaptıkları dikkat çeken paylaşımlar arasında takipçilerini gülümseten paylaşımlar da var. Kimi özel hayatından, ailesinden fotoğraflar kimisi de setten keyifli anlardan pozlar. Üç ünlü kadın oyununun son yaptıkları paylaşımlara bir göz atalım.

İlk sırada tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Boncuk karakterini oynayan Burcu Biricik var. Oyuncu, Cuma akşamları ekrana gelen dizide canlandırdığı karakterle Kuzgun dizisinin ardından yeniden ekranda.

Oyunculuğu ile izleyicinin bir kez daha takdirini alan Burcu Biricik, yakında Netflix için çekilen Fatma dizisiyle de çok konuşulacak bir karakterle anılacak.

Burcu Biricik’in instagram sayfasından yaptığı son paylaşım, görenleri de kendisi kadar şaşırttı. Kırmızı Oda dizisinde kafasında kırmızı yün şapkalı bir halini bir hayranı çizmiş.

Ortaya aşağıdaki resim çıkmış. Burcu Biricik de story’den yayınlayarak resmi çok beğendiğini “Bayıldım” sözüyle takipçileriyle paylaştı. Sizce de aynı değil mi?

Ekrana en son Babil dizisi ile gelen Aslı Enver de son dönemde instagram’ı daha etkin kullanmaya başlayanlar arasında. Oyuncu, şu sıralar ekranda değil ancak sosyal medya paylaşımlarıyla takipçileriyle buluşmakta.

İki kedisi ve yeni sahiplendiği köpeği Oli ile evindeki keyifli anları paylaşıyor zaman zaman oyuncu. Son olarak ise abisi Akın Enver’in kızı Liya’nın bir fotoğrafını paylaşarak “Hala olmak” notuyla paylaşmış.

Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin oyuncusu Aslıhan Güner, setten sık sık paylaşımlar yapmakta. Oyuncu, doğal ve samimi kişiliğiyle yaptığı paylaşımları takipçilerinin de büyük beğenisini kazanıyor.

Ekranda olduğu kadar sosyal medyada da ilgiyle izleniyor takipçileri tarafından. Aslıhan Güner’in son paylaşımı da güldürdü. Oyuncu, çekim için sete çağrılıyor ama yataktan çıkası yok! Set çalışanları ile verdiği pozda “Sabahın köründe sete getirmek için ikna etmeye çalışıyoruzdur” notuyla yaptıkları paylaşımı, Aslıhan Güner de kahkaha emojileri ile paylaşmış…