Ana sayfa Sosyal Medya Vatanım Sensin dizisinin oyuncuları Pınar Deniz ve Boran Kuzum, sürpriz projede yeniden buluşuyor!

Vatanım Sensin dizisinin oyuncuları Pınar Deniz ve Boran Kuzum, sürpriz projede yeniden buluşuyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında 2016-2018 yılları arasında yayınlanan Vatanım Sensin dizisi, Osmanlı İmparatorluğu’nun son döneminde, İzmir’in İşgali yıllarında yaşanan olayları konu ediniyordu. Bergüzar Korel ve Halit Ergenç’in başrolünde yer aldıkları dizi, yayınlandığı dönemde büyük ilgi görmüş ve televizyon tarihimize unutulmayan yapımlardan birisi olarak geçmişti.

Dizide başarılı oyunculuklarıyla konuşulan genç isimler de şimdilerde farklı projelerle gündeme gelmekte. Miray Daner, Pınar Deniz, Boran Kuzum gibi isimler, dizinin başarılı genç yüzleriydi.

Aradan geçen 3 yılın ardından Pınar Deniz ve Boran Kuzum, bir başka projede yeniden bir araya gelmeye hazırlanıyor. Bu kez bir dizide değil, bir sinema filminde başrolde yer alacaklar.

Aşk-ı Memnu, Kara Sevda, Kuzey Güney gibi dizilerin de yönetmenliğini yapan Hilal Saral’ın yönetmenliğini üstleneceği Aşkın Kıyameti isimli filmin hazırlıkları sürüyor.

Deniz ve Kuzum ile birlikte Yiğit Kirazcı ve Seda Türkmen’in de kadroya katıldığı öğrenildi. Filmle ilgili detaylı bilgileri Gazeteci Birsen Altuntaş, tv100’deki haberinde gündeme getirdi.

Buna göre, Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı sinema filmi için Hilal Saral, Fethiye Ölüdeniz’de mekan baktı. BKM imzalı dizinin tam kadrosu ise önümüzdeki günlerde belli olacak.