Ana sayfa Dizi Haberleri Barış Arduç’un başrolündeki Alp Arslan dizisine Ramo’dan büyük transfer!

Barış Arduç’un başrolündeki Alp Arslan dizisine Ramo’dan büyük transfer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uyanış Büyük Selçuklu devri kapandı, yeni dizi Alp Arslan olarak geliyor! TRT1 ekranında geride bıraktığımız sezona damgasını vuran dizinin ikinci sezonu bambaşka olacak. Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Gürkan Uygun, Sevda Erginci, Leyla Lydia Tuğutlu, Hatice Şendil gibi isimlerin ilk sezonda çok başarılı performansları dizinin geniş kitleler tarafından beğenilmesini sağlamıştı.

Yeni sezonda ise düzen tamamen değişiyor. Tüm oyuncu kadrosu ile olan anlaşmalar bitti. Sadece Nizamülmülk karakterini canlandıran Mehmet Özgür yeni dönemde olacak, diğer oyuncu kadrosu yeni dizide olmayacak. Uyanış Büyük Selçuklu ismi de artık ilk sezonu hatırlatacak. Yeni sezonda yeni dizi gibi gelen Alp Arslan ile tüm izleyiciler büyük bir şöleni beklesin…

Barış Arduç'un başrolündeki Alp Arslan dizisine Ramo'dan büyük transfer! 8

Uyanış Büyük Selçuklu da Sultan Melikşah’ın hikayesi anlatılmıştı. Ancak şimdi Melikşah’ın babası ve dünyaya nam salmış Türk Sultanı Alp Arslan’ın hikayesini izleyeceksiniz. Barış Arduç’un başrolünde yer aldığı dizinin hazırlıkları yoğun bir tempoda devam ediyor.

Barış Arduç'un başrolündeki Alp Arslan dizisine Ramo'dan büyük transfer! 9

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre; Ramo dizisinin ikinci sezonuna damga vuran yönetmen M. Çağatay Tosun, Alp Arslan dizisinin de yönetmen koltuğuna oturdu. Akli Film imzalı Alp Arslan dizisinin yeni yönetmeni olan Tosun, Ramo’da müthiş bir başarı sergilemiş ve dizinin iyi reytingler almasını sağlayan kişi olarak öne çıkartılmıştı.

Alp Arslan dizisinin de yine çok etkileyici olması ve Çağatay Tosun’un imzasını bu yapıma da atması bekleniyor.