Ana sayfa Sosyal Medya Bensu Soral, başarısız girişimden sonra diziler için yeni karar aldı!

Bensu Soral, başarısız girişimden sonra diziler için yeni karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Ünlü oyuncu Bensu Soral adına Cam Tavanlar isimli dizi projesi pek de iyi bir dönüş sağlamadı. Birçok hayranı 4 yıldır ünlü oyuncunun ekrana dönmesini bekliyordu. Meriç Acemi’nin yazdığı bir hikaye ile Kubilay Aka ile başrolde buluşan güzel oyuncu, istediği güçlü çıkışı sağlayamadı.

Dizide Leyla karakterini canlandıran Bensu Soral adına yeni dizi projesinin olumlu dönüşlerden daha çok olumsuz dönüşler dikkat çekti. Karakteri yeterince iyi canlandıramadığı eleştirileri alan Bensu Soral, başrol performansı ile sosyal medyada birçok eleştiri ile karşı karşıya kaldı.

Bensu Soral, 4 yıl sonra ekrana dönüşüyle hayranlarını tatmin edemedi. Cam Tavanlar dizisinin ömrü sadece 8 bölüm oldu. Ünlü oyuncunun yeni dönemde ne yapacağı da merakla bekleniyordu.

Bensu Soral, diziler konusunda aldığı kararı hayranlarına duyurdu. Oyuncu, yeniden uzun süre setlere ara vermek istemiyor.

Kendisine gelen projeleri inceleyen oyuncu, yeniden ekrana döneceğini açıkladı. Soral, “Ekrana veda etmeyeceğim. Uygun bir şey olursa içime sinen girmek istiyorum. O yüzden şimdilik tatil planı da yok” diye konuştu.

Cam Tavanlar dizisinde talihsizlik yaşayan oyuncunun bu kararı hayranlarını memnun edecek.