Ana sayfa Dizi Haberleri Fox TV’nin en iddialı dizisi kötü reyting sinyalleri veriyor!

Fox TV’nin en iddialı dizisi kötü reyting sinyalleri veriyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında bu sezonun en iddialı dizisi olarak Kanunsuz Topraklar’ı söylemek yanlış olmaz… Esra Bilgiç, Uğur Güneş ve Necip Memili’nin başrollerinde yer aldığı dizinin güçlü bir hikayesi bulunuyor. İyi oyuncularla kurulan kadronun yanı sıra, yönetmen Faruk Teber’in oluşturduğu muhteşem atmosfer de dizinin başarılı bir yapım olduğunu ortaya koyuyor.

Fox TV’nin bu sezon en çok güvendiği ve bu yüzden de Çarşamba akşamları yayınlayarak Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizilerine rakip çıkardığı Kanunsuz Topraklar, ne yazık ki reytinglerde kötü sinyaller vermeye devam ediyor.

Dizinin çok daha iyi reytingler alması bekleniyordu. Çok kaliteli bir yapım olması, çok iyi oyuncuların yer alması, aksesuarlarından dekorlarına kadar 1939 yılındaki Türkiye’ye başarıyla yansıtması izleyicinin ilgisini çekmeye yeterli olmadı.

Esra Bilgiç ve Uğur Güneş ikilisinin uyumu ve yüksek enerjilerine rağmen Kanunsuz Topraklar dizisi ortalamanın bir üzerinde reytingler alabiliyor.

Fox TV'nin en iddialı dizisi kötü reyting sinyalleri veriyor! 13

Sadakatsiz ve Kuruluş Osman dizilerinin yeni sezona etkili başlangıç yapmaları da Fox TV’nin yeni dizisinin şanssızlığı oldu… Kanunsuz Topraklar büyük bir bütçe ile yola çıktı. 4 aydan uzun süredir ekip çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Dizinin oyuncuları çok iyi bir projenin içinde olduklarını biliyor ve bunu da röportajlarında ifade ediyor.

Kanunsuz Topraklar’ın 3. bölümü tüm kişiler kategorisinde sekizinci sırada yer aldı. AB ve ABC1 kategorilerinde yedinci sırayı elde eden dizi henüz arzu edilen reytinglere ulaşmış değil.

Fox TV’nin dizi için daha fazla tanıtım yapması, tekrar bölümleri daha fazla vermesi gibi bir takım adımlar atması gerekiyor. Kanunsuz Topraklar, kolay kolay vazgeçilecek bir dizi de değil.

İşte 20 Ekim Çarşamba günü yayınlanacak olan dizinin 4. bölümünden ilk fragman: