Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aziz dizisinde büyük sır ortaya çıktı!

Aziz dizisinde büyük sır ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Show TV’nin yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, Cuma akşamlarına damga vuran dizisi ‘Aziz’in dün akşam ekrana gelen bölümünde Aziz, Galip Payidar’ın sakladığı büyük sırrı öğrendi. Babasının mallarını amcası Galip’e emanet ettiğini öğrenen Aziz, bu gerçek karşısında büyük bir şok yaşadı. Aziz ve Galip’in yüzleşmesi şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Aziz’in heyecan dolu 8. bölümünde; Adem, Dilruba’nın kendisine iftira attığını söylerek Maksude’yi kandırdı. Dilruba’nın büyük sırrı yazdığı mektubu bulan Maksude, kardeşine inandı ancak Dilruba, Adem’in bu hamlesinden sonra tüm ipleri kopardı. Adem, Dilruba’nın artık yüzüne bile bakmamasına dayanamayınca finalde herkesi şoke eden bir karar aldı ve Aziz’e gerçekleri söyledi.

Dilruba ve Maksude ile birlikte atölyeye giden Adem, Aziz’e babasının aslında iflas etmediğini ve tüm mallarını Galip’e emanet ettiğini söyledi. Aziz, tüm hayatını değiştiren büyük sırrı öğrendi.

‘Aziz’in 8.bölümü AB kategorisinde birincilik elde ederek yine zirvede yerini aldı. Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında da iye reytingler elde eden dizi başarılı çıkışına devam etti.

Sosyal medyada da en çok konuşulan konu Aziz oldu. Dizi, bölüm etiketi #EzeldenBeri ile Twitter Türkiye’de 7 saat 5 dakika, #Aziz etiketiyle 5 saat 25 dakika TT listesinde yer aldı.