Ana sayfa Dizi Haberleri Disney Plus’la görüşen Elçin Sangu’nun dizilere kızgınlığı kısa sürdü!

Disney Plus’la görüşen Elçin Sangu’nun dizilere kızgınlığı kısa sürdü!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasına Öyle Bir Geçer Zaman ki ile adım atan güzel oyuncu Elçin Sangu son dönemde rol aldığı dizilerin başarısız olmasından muzdarip. En son rol aldığı Yalancılar ve Mumları’nın da reytinglerden kötü sonuç alması üzerine Sangu, kısa süre önce dizilere kızgınlığını dile getirmiş ve artık tiyatroya yöneldiğini söylemişti. Oyuncunun şimdi de Disney Plus’la görüştüğü ortaya çıktı.

Elçin Sangu, Öyle Bir Geçen Zaman ki dizisinin ardından rol aldığı Aşk Kaç Beden Giyer ve Bir Aşk Hikayesi ile kariyerinde önemli adımlar atmıştı. 2015 yılında yayınlanan Kiralık Aşk dizisiyle ise en büyük çıkışını yapmıştı.

Güzel oyuncu Kiralık Aşk’ın ardından Çarpışma, İyi Günde Kötü Günde, Yalancılar ve Mumları isimli dizilerde rol aldı. Üç dizi de gerek oyuncu kadroları gerek hikayeleriyle oldukça iddialıydı. Ancak üçü de reytinglerde başarılı olamadı ve kısa sürede final yaptı.

Disney Plus’la görüşen Elçin Sangu’nun dizilere kızgınlığı kısa sürdü! 7

Bu gelişmelerin ardından Elçin Sangu dizilere çok erken final kararı verildiği için çok kızgın olduğunu dile getirmişti. Oyuncu artık tiyatroya yöneldiğini açıklamıştı. Provalar yaptıklarını söyleyen Sangu, “Pandemi koşullarında ne kadar ilerleyebilecekse o kadar ilerleyecek” demişti.

Ancak Elçin Sangu’nun dizilere kızgınlığı fazla uzun sürmedi. Zira güzel oyuncunun yeni bir proje için Disney Plus’la görüştüğü ortaya çıktı. Çok yakında Türkiye pazarına açılacak olan Disney Plus’ın Türkiye’de yeni proje için görüştüğü kadın oyunculardan biri de Elçin Sangu. Eğer anlaşma sağlanırsa Sangu, Disney Plus için çekilecek bir dizide yer alacak.

Şimdi herkes dizilere kızgın olduğunu açıklayan ve tiyatro dışında projelerle ilgilenmediğini söyleyen Elçin Sangu’nun bu teklife ne yanıt vereceğini merak ediyor.