Ana sayfa Sosyal Medya Eski eşler Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak’tan duygusal paylaşımlar!..

Eski eşler Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak’tan duygusal paylaşımlar!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ekranların iki ünlü ismi Onur Saylak ile Tuba Büyüküstün  2011 yılında Paris’te dünya evine girmişti. Aşkları beraber rol aldıkları Gönülçelen’ dizisinde başlayan çiftin bu evlilikten ‘Maya’ ve ‘Toprak’ adını verdikleri ikiz kızları oldu.

2017 yılında boşanma kararı alan çift sorunsuz bir şekilde yollarını ayırdı. Tuba Büyüküstün o dönem bir dergiye verdiği röportajda boşanma süreciyle ilgili olarak yaptığı;  “O süreci yaşamak çok zordu. Kimse boşanacağını düşünerek biriyle evlenmiyor. Hayatımın en zor dönemiydi” açıklamasıyla da dikkat çekmişti.

İki ünlü oyuncu zaman zaman kızları için bir araya geliyor. Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak ikilisi 10 yaşına basan kızlarının doğum gününü instagram paylaşımlarıyla kutladı.

Tuba Büyüküstün instagram hesabının story kısmından ikiz kızlarıyla dans ettiği anları paylaşarak, ‘Biz böyle, genelde böyle. Bir yaş daha büyüdük!’ notunu düştü.

Ünlü oyuncu Onur Saylak da kızlarının doğum gününü aşağıdaki instagram paylaşımıyla kutladı. 2020 yılında menajer Gözde Yılmaz ile ikinci evliliğini yapan ünlü oyuncunun bu evlilikten de Deniz Ali adını verdiği bir erkek çocuğu var.

Eski eşler Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak'tan duygusal paylaşımlar!.. 7

Oyuncu ve aynı zamanda yönetmen Onur Saylak, paylaşımlarında bütün çocuklarının fotoğrafını yayınlayarak,         ‘E daha ne olsun’ notunu düştü. İki ünlü ismin paylaşımları da hayranlarına duygusal anlar yaşattı.