Ana sayfa Sosyal Medya Sema Ergenekon, sanki dizi değil de roman yazıyor! Başak Gümülcinelioğlu’ndan büyük övgü!

Sema Ergenekon, sanki dizi değil de roman yazıyor! Başak Gümülcinelioğlu’ndan büyük övgü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cengiz Aktürk’ün defilesini izlemeye giden Başak Gümülcinelioğlu, siyahlar içindeki dekolteli kıyafeti ile büyük dikkat çekti. Dizide hakim Neva karakterini canlandıran oyuncu, son dönemin öne çıkan kadın yıldızlarından birisi oldu.

Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisindeki etkileyici performansının ardından bu sefer dram projesinde yer alan oyuncu, kariyer basamaklarını hızlı tırmanıyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizide etkili bir karakter sunumu gerçekleştiren oyuncu, yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Defileleri set yoğunluğu nedeniyle kaçırdığını da belirten Başak Gümülcinelioğlu, çekimlerin arasında fırsat yaratarak katılım sağlayabildiğini anlattı. Cengiz Aktürk’ün defilelerinin kendisini heyecanlandırdığını belirten oyuncu, “Koşturmalı bir set durumu içinde olduğum için, o yüzden kalbim atarak geldim. Çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Sema Ergenekon, sanki dizi değil de roman yazıyor! Başak Gümülcinelioğlu'ndan büyük övgü! 7

Podyuma çıkmak gibi bir hayalinin olmadığını anlatan oyuncu, “Herkesin kendisini bilmesi gerekiyor” diye konuştu. Podyuma çıkması için teklifler aldığını anlatan oyuncu, şarkı söylerken, tiyatro oynarken veya dizi setinde kendisini daha rahat hissettiğini anlattı.

Oyuncu, dizinin çok iyi gittiğini de belirtti ve şöyle konuştu: “Ben çok heyecanlanıyorum. Gerçekten romanı elinizden bırakmak istemezsiniz ya, Sema Ergenekon öyle bir şey yazıyor. Okurken ayrı heyecanlanıyorum, çekerken ayrı. Bir de izliyorum. Üç posta oluyor benim için. Bir önceki bölümü unutmuş olduğumda bir daha dönüp okuyorum. Heyecanla çekiyoruz, severek yapıyoruz. Sanırım o da izleyiciye yansıyor.”

Başak Gümülcinelioğlu bu sözleri ile Yargı dizisinin senaryosu için 2 yıl emek harcayan ve her bölüm izleyicileri şaşırtan ünlü senarist Sema Ergenekon’un başarısına da göndermede bulundu.