Ana sayfa Dizi Haberleri Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal’in partner olacağı yazlık dizinin adı belli oldu!

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal’in partner olacağı yazlık dizinin adı belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yağmur Ünal’ın sahibi olduğu No9 Yapım, yazın ekranlarda izleyicilerle buluşacak yeni bir dizinin hazırlıklarına başladı. Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı’yı başrolde buluşturan dizinin adının “Gizli Kalsın” olacağı öğrenildi. Şahin Altuğ’un yazıp yöneteceği dizi Fox Tv’de yayınlanacak.

Ünlü oyuncu Sinem Ünsal, Kanal D’de iki sezon yayınlanan ve izleyicinin büyük ilgisini yakalamayı başaran Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı ‘Nazlı’ karakteri ile kariyerinde bir sıçrama yakalamış, geniş kitle tarafından tanınmıştı. Genç oyuncu dizinin final yapmasını ardında yeni dizi ve reklam projesiyle gündeme gelmişti.

Halit Özgür Sarı ile Sinem Ünsal’in partner olacağı yazlık dizinin adı belli oldu! 3

Mucize Doktor dizisindeki Nazlı karakteri ile büyük çıkış yakalayan Sinem Ünsal, son dönemin en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi oldu. Başarılı oyuncu yeni projede Halit Özgür Sarı ile birlikte başrolde oynayacak oyuncu iki gizli polisin etkileyici hikayesini izleyiciyle buluşturacak olan dizide “Naz” karakterine hayat verecek.

Tüm hazırlıkları hızla süren projede yer alacak diğer oyuncularda birer birer belirlenmeye başlandı. Dizide Nazlı’nın (Sinem Ünsal) annesi Aynur’a usta oyuncu Şebnem Sönmez hayat verecek. Nazlı’nın dayısı Namık’ı ise sevilen oyuncu Şinasi Yurtsever canlandıracak. Dizide 2 sivil polisin renkli maceraları ekrana taşınacak.