Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterinin dönüşümü, Onur Seyit Yaran’ın şansı oldu!

Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterinin dönüşümü, Onur Seyit Yaran’ın şansı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Onur Seyit Yaran, Cumartesi akşamları yayınlanan Kardeşlerim dizisinde Doruk karakterini canlandırıyor. Dizinin ilk başlarında zengin ve haylaz bir çocuk görüntüsü ile dikkatleri çeken Doruk, bir çok izleyiciyi rahatsız etmişti. Doruk’un tavırları zamanla değişti ve Asiye olan saf aşkı da karakterin bu dönüşümünde etkili oldu. Doruk karakterinin kötü çocuk görüntüsünden iyi çocuğa doğru dönüşüm yaşaması en çok da Onur Seyit Yaran’a büyük fırsat sundu.

Dizinin başlarında Doruk karakteri sinir bozucu gibiydi ama sonrasında karakterin dönüşüm yaşaması birçok izleyiciyi de etkiledi. Ters köşe bir karakteri canlandırdığını anlatan Onur Seyit Yaran, “Benim karakterimin dönüşeceğini biliyordum. Zengin kötü çocuktan, bir anda iyi kalpli çocuğa dönmek seyircide farklı bir etki yaratacağına inanıyordum. Karşılığını aldım, mutlu oldum” dedi.

Sosyal medyada hiç olumsuz tepki almadığını belirten oyuncu, instagram’da 3,4 milyon takipçi tarafından izleniyor… Oyuncu, “Kötü yorum almıyorum. Etkilenmem çok fazla, çünkü o da bir düşüncedir. Tabii ki kötü yorum da olabilir, saygı duyarım” diye konuştu.

Tatil döneminde de çalışmak istediğini ifade eden oyuncu, tatil modunda olmadığının altını çizdi. Oyuncu, “Bir hafta 10 gün bir şeyler yapacağım. Ama dile ağırlık vermek istiyorum, İspanyolca öğrenmek istiyorum, daha iyi olmak istiyorum” dedi.

İspanya’ya giderek bu ülkenin kültürünü öğrenmeyi çok arzu ettiğini ve dilini daha iyi konuşmak istediğini belirten Onur Seyit Yaran, ileride İspanyol sinemasında da bulunmayı hedeflediğini söyledi.

Kariyer hedeflerine ulaşmaya başladığını anlatan oyuncu, “Önce bir hedef ve hayal belirliyorum. Ona ulaştıktan sonra bir üst basamak için çabalıyorum. Şu ana kadar hedeflediğim her adıma bastım, bir sonraki basamaklar için çalışmalarıma devam ediyorum” açıklamasını yaptı.

Özel hayatıyla gündem olmak istemediğini ve işiyle basında yer almayı arzu ettiğini belirten oyuncu, performansıyla anılmak istediğine değindi.

Modelliğe başladığı dönemde oyunculuk eğitimleri de aldığını belirten Yaran, asıl hedefinin de daima oyunculuk olduğunu ve bunu da başardığını anlattı. Haluk Bilginer ile birlikte rol almayı çok istediğini belirten Onur Seyit Yaran, yurt dışında da birçok kişiyi beğendiğini anlattı.