Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Yağmur Tanrısevsin’in çok özel bir projesi var, hayranları şaşkına dönecek!

Yağmur Tanrısevsin’in çok özel bir projesi var, hayranları şaşkına dönecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yağmur Tanrısevsin, Şubat ayında 32. bölümüyle birlikte final yapan Kalp Yarası dizisinde başarılı performansı ile göz doldurdu. Gökhan Alkan ile başrolü paylaşan oyuncu, geçtiğimiz yaz aylarından Şubat ayına kadar Antakya’daki çekimlerde yoğun bir dönem yaşadı.

Sonraki süreçte İstanbul’a gelerek normal yaşamına kaldığı yerden devam eden Yağmur Tanrısevsin, geçtiğimiz günlerde çocuklarla ilgili bir etkinlikte yer aldı. Oyuncu, çocuklara olan sevgisini dile getirirken, onların geleceğimiz olduğu vurgusunu da yaptı.

Seramik eğitimi alan Yağmur Tanrısevsin, çocuklara bu konuda eğitim verirken o anlarda da büyük mutluluk yaşadı. Oyuncu, “Enerjileri o kadar güzel ki, çok güzel şeyler çıkarttılar. Onların hayal gücünü ortaya çıkarmak için küçük bir katkıda bulunmak bile yeterli oluyor” dedi.

Çocukluğunda resim çizerek ve boyalarla arasının çok iyi olduğunu belirten oyuncu, Marmara Üniversitesi’nde Güzel Sanatlar okuduğunu da anlattı. Atatürk Kültür Merkezi’nde çalışmalar yürüttüğünü ve heyecan duyduğunu belirten oyuncu, 1 ay sonra seramik bölümünün açılacağını ve çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

Oyuncu, “Sergi projem var ama daha harekete geçirmedim. Az kaldı diyelim. Seramik karo tasarımı yapıyorum. Karolardan yola çıkarak tasarım yapıyorum. Çok seviyorum, hem renk kullanıyorum hem de puzzle parçaları gibi çok keyif veriyor” dedi.

Yağmur Tanrısevsin, proje görüşmelerinin olduğunu ve yakın zamanda bilgiler verebileceğini söyledi. Oyuncu, yaz dizisi de olabileceğini ve istediği türden bir proje olacağını vurguladı.

Oyuncu, “Projeyi okuyup, karakteri hissetmem lazım, sevmem lazım. Yoksa mümkün değil” diyerek proje seçiminde hikayeyi beğenmesinin gerekli olduğuna değindi.

Anneliği istediğini ve çocukları çok sevdiğini belirten oyuncu, henüz bu noktada olmadığına da değindi.