Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sinem Ünsal’ın paylaşımı Fox TV’nin yeni dizisinin adını netleştirdi!

Sinem Ünsal’ın paylaşımı Fox TV’nin yeni dizisinin adını netleştirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sinem Ünsal ile Halit Özgür Sarı ikilisinin başrolünde yer aldığı yeni yazlık dizi Fox TV’de yayınlanacak. Çekimleri başlayan dizinin setinden iki başrol oyuncusunun ilk selfie’si geldi…

Sinem Ünsal’ın paylaştığı fotoğrafta dikkat çeken bir başka detay ise dizinin ismi oldu… Sinem Ünsal, dizinin adının Gizli Saklı olduğunu bu paylaşımı ile ilan etti. İlk başta dizi için Gizli Kalsın ismi uygun görülmüştü. Ardından ise Gizla Saklı ve Gizli Aşk isimleri ile tarif edilen yeni dizinin isminin netleşmesi bakımından da bu paylaşım anlamlıydı.

Sinem Ünsal'ın paylaşımı Fox TV'nin yeni dizisinin adını netleştirdi! 7

Gizli Saklı olarak isimlendirilen projede iki genç oyuncunun birbiri ile uyumlu hali de dikkatleri çekiyor. No 9 Yapım tarafından hazırlanmakta olan dizinin yapımcılığını Yağmur Ünal yapıyor…

Fox TV ekranında geçtiğimiz hafta 42. bölümü ile birlikte final yapan Aşk Mantık İntikam’ın da yapımcısı olan Yağmur Ünal, dizi piyasasında ismini parlatmaya devam ediyor.

Kardeşlerim dizisiyle büyük çıkış yapan Halit Özgür Sarı da askerlik görevini yaptıktan sonra yeniden setlere döndü. Sinem Ünsal ise Mucize Doktor ile büyük çıkış yaptı ve bu sezon başında Elbet Bir Gün dizisinin de başrolünde yer aldı. Ancak son dizisi kısa sürdüğü için şanssızlık yaşayan oyuncu, şimdi de yaz döneminde eğlenceli bir polisiye yapımla deneyimini artıracak.

Hikayesini Şahin Altuğ’un yazdığı dizide başrol oyuncuları iki farklı karakter ismiyle yer alacak. Naz ve Yaz olarak Sinem Ünsal izleyici karşısına çıkacak. Halit Özgür Sarı ise Levent ve Pamir isimleriyle anılacak.

İki sivil polisin renkli hikayesinin yansıtılacağı Gizli Kalsın isimli dizinin oyuncu kadrosunda; Şebnem Sönmez, Şinasi Yurtsever, Tardu Florrdun, Ece Dizdar, Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan, Selçuk Borak, Fulden Akyürek ve Ersel Şibil de bulunuyor.