Ana sayfa Sosyal Medya Unutulmaz Küçük Kadınlar dizisinin iki ünlü oyuncusu yeniden bir arada ama durum bu defa biraz farklı!..

Unutulmaz Küçük Kadınlar dizisinin iki ünlü oyuncusu yeniden bir arada ama durum bu defa biraz farklı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- 2008-2011 yılları arasında Kanal D’de yayınlanan ve o dönem çok ses getirerek unutulmaz Türk dizileri arasına adını yazdıran Küçük Kadınlar dizisinin iki ünlü oyuncusu yeniden bir araya geldi.

Başrollerinde Özge Borak, Hande Soral, Fulya Zenginer, Elit İşcan ve Selin Ilgar’ın olduğu,  yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği dram türündeki dizi  79. bölümden itibaren Star TV’de yayınlanmış ve çok sevilmişti. Küçük Kadınlar aynı zamanda genç baş rol oyuncularının tanınmasını sağlayan bir yapım olarak öne çıktı.

O dönem dizide ‘Armi’ karakterini canlandıran Hande Soral ile ‘Yeliz’ karakterine hayat veren Fulya Zenginer dizide iki kız kardeşi oynamıştı. İki ünlü isim yeniden bir araya geldi.

İki ünlü kadın oyuncu da şu sıralar hamile. Birlikte poz veren karnı burnunda ikiliden Hande Soral bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Meslektaşı İsmail Demirci ile evliliğinden hamile olan Hande Soral çok yakında erkek çocuk dünyaya getirecek. Oyuncu oğluna ‘Ali’ ismini vereceğini açıkladı.

Fulya Zenginer de çok yakında anne olmaya hazırlanıyor. Grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile evli olan ünlü oyuncu da Hande Soral gibi erkek çocuk bekliyor ve isminin ‘Milan’ olacağını açıkladı.

Yıllar sonra yeniden bir arada görüntülenen iki anne adayı ilk kez anne olacak olmanın heyecanını yaşıyorlar. Hande Soral paylaşımına; ‘Geçen 12 senedeki 2 fark yazdı.

İki ünlü ismi yeniden bir arada gören hayranları Küçük Kadınlar dizisinin yayınlandığı yılları hatırladı.