Ana sayfa Sosyal Medya Ünlü oyuncu çift Melis Birkan ve Aras Aydın evlendi sosyal medya yıkıldı!

Ünlü oyuncu çift Melis Birkan ve Aras Aydın evlendi sosyal medya yıkıldı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Bir döneme damgasını vuran Issız Adam filmindeki rolüyle hafızalara kazınan Melis Birkan ile televizyon ekranlarına en son İkizimiz Sırrı adlı diziyle gelen oyuncu Aras Aydın 2019 yılından beri birlikteler.

3 yıldır ilişkilerini magazin basınından uzak sürdüren iki ünlü oyuncu evlendi. Melis Birkan ve Aras Aydın hayranlarını sevindiren nikah haberi sosyal medyada da gündem oldu.

Aile arasında düzenlenen nikâha Melis Birkan ve Aras Aydın’ın yakın arkadaşları katıldı. Birkan ve Aydın’ın daha önce Sefirin Kızı dizisinde beraber rol aldıkları oyuncu Engin Akyürek de ikiliyi yalnız bırakmadı.

Ünlü oyuncu çift Melis Birkan ve Aras Aydın evlendi sosyal medya yıkıldı! 10

Nikâh boyunca davetliler bir an bile olsa yerine oturmadı.  2008 yılına damga vuran Issız Adam filmindeki’ Ada’ rolüyle adını duyuran ünlü oyuncu Melis Birkan, modacı Gamze Saraçoğlu imzalı bir gelinlik giydi.

Çiftin düğününe katılan yakın arkadaşları, düğünden pek çok görüntüyü sosyal medyada Melis&Aras etiketiyle paylaştılar.

Ünlü oyuncu çift Melis Birkan ve Aras Aydın evlendi sosyal medya yıkıldı! 11

Timur Acar, Özgür Çevik, Binnur Kaya, Özge Özder ve Beyza Şekerci’nin de aralarında bulunduğu pek çok oyuncu arkadaşı bu mutlu günlerinde Melis Birkan ve Aras Aydın çiftini yalnız bırakmadı.

Ünlü oyuncu çift Melis Birkan ve Aras Aydın evlendi sosyal medya yıkıldı! 12

Oyuncunun gelinliği sosyal medyayı ikiye böldü! Ünlü isimler sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla çifte mutluluklar dilediler.

Ünlü oyuncu çift Melis Birkan ve Aras Aydın evlendi sosyal medya yıkıldı! 13