Ana sayfa Dizi Fragmanları Şok Şok! Sadakatsiz dizisinin finalinde kim ölecek?

Şok Şok! Sadakatsiz dizisinin finalinde kim ölecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinin final bölümü heyecanı yaşanıyor. 2 sezondur süren büyük heyecan sona erecek. Sadece Türkiye’de değil, dünyanın birçok ülkesinde ilgiyle izlenen Sadakatsiz dizisi 60. bölümü ile birlikte 25 Mayıs Çarşamba akşamı son kez ekrandaki yerini alacak.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in harika bir performansa imza attıkları Sadakatsiz dizisinin finali de yine unutulmaz olacak. Dizinin 60. final bölümünden yayınlanan fragmanlar izleyicileri daha da heyecanlandırdı.

Asya ve Volkan’ın hikayesinde sona gelirken finalde kim ölecek sorusu da gündeme geldi… Dizinin yayınlanan 60. bölüm 2. fragmanında önemli mesajlar var… Asya’nın büyük intikam planında final nasıl olacak? “Beni içine çektikleri 3 kişilik bir savaştı” sözleriyle Asya, kendisinin buna mecbur kaldığını ifade ediyor.

Her cephede canı pahasına mücadele veren bu üçlü bazen aşk, bazen ise huzur için bu mücadeleyi verdi. Günün sonunda ise bu üçlüden birisi bu savaşı tüm cephelerde kaybedecek.

Dizinin final bölümünden gösterilen mezarlık sahnesi çok dikkat çekici oldu. İzleyiciler, Derin’in öleceği tahmininde bulunuyor. Ancak birçok izleyiciye göre Derin ölmeyi hak etmedi…

Volkan veya Asya da ölmüş olabilir tabii ki. Zaten final bölümünün heyecanı da burada, son ana kadar kimin öldüğü ortaya çıkmayacak ve Sadakatsiz dizisi unutulmaz bir finale imzasını atacak.