Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisi bitti! Merve Dizdar duygularını ifade etmekte zorlandı!

Masumlar Apartmanı dizisi bitti! Merve Dizdar duygularını ifade etmekte zorlandı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İki sezondur TRT1 ekranında devam eden Masumlar Apartmanı dizisi  24 Mayıs Salı akşamı yayınlanan 71. bölümü ile izleyicisine veda etti.

Dizide başından itibaren ‘Gülben’ karakterini canlandıran ve oyunculuk yeteneğiyle izleyiciyi kendisine hayran bırakan oyuncu Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı’na, rolüne ve ekip arkadaşlarına instagram hesabından yaptığı paylaşımla veda etti.

Merve Dizdar paylaşımında şu duygusal ifadeleri kullandı;  “Hoşçakal Gülben.  Hoşçakal Masumlar Apartmanı. Aa’dan z’ye emeği geçen tüm arkadaşlarım her şey için teşekkür ederim. Tarif edemiyorum duygumu. Kelimeler yetmiyor gibi bi his.

Masumlar Apartmanı dizisi bitti! Merve Dizdar duygularını ifade etmekte zorlandı! 9

Baya zorlanıyorum.  Oyun arkadaşlarım, senarist arkadaşlarım, yönetmenlerim, yapımcımız, yapım arkadaşlarım, tüm ekip arkadaşlarım, canım seyircimiz; sizi çok seviyorum. Ve Gülben…sen gerçek bir kahramansın. Seni çok sevdim, yerin hep ayrı olacak…”

Masumlar Apartmanı dizisi bitti! Merve Dizdar duygularını ifade etmekte zorlandı! 10

Masumlar Apartmanı’nın final bölümüne, Ezgi Mola’nın canlandırdığı ‘Safiye’ ile ‘Gülben”in ölen babalarının son hayalini  gerçekleştirmek için attıkları adım damga vurdu.

Beyazlar içindeki iki kadın, babalarının onları denize girerken görmek istediğini hatırlıyor ve onun bu hayalini de gerçekleştirdi. Onları Birkan Sokullu’nun hayat verdiği ‘Han’ karakteri de takip etti.

Masumlar Apartmanı dizisi bitti! Merve Dizdar duygularını ifade etmekte zorlandı! 11

Masumlar Apartmanı dizisinin finalinde umut ve mutluluk dolu sahneler ile birlikte Hikmet’in hayalini kızlarının gerçekleştirmesi izleyiciyi hüzünlendirdi.

Dizi hayranları için Masumlar Apartmanı son yılların en başarılı hikayesi olmasının yanı sıra, Türk dizi tarihine de farklı hikayesi ile damga vurdu.