Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aziz dizisi dünyanın 3 büyük bölgesinde en çok izlenen Türk dizilerinden birisi oldu

Aziz dizisi dünyanın 3 büyük bölgesinde en çok izlenen Türk dizilerinden birisi oldu

tarafından ker_def

Cuma akşamları Show TV’de yayınlanmakta olan Aziz dizisinin ikinci sezonda da devam etmesini sağlayan asıl gelişme yurt dışı satışlarının çok iyi olması olarak gösteriliyor. Normal şartlarda Türkiye’de ilginin azalması üzerine Show TV’nin diziye final yaptırması bekleniyordu.

Ancak bu sefer yurt dışı satışlarının çok iyi gitmesi üzerine Aziz dizisinde ikinci sezon kararı alındı. Murat Yıldırım ve Simay Barlas hayranları bu duruma bir hayli sevindi. Dizinin ilk sezon çekimleri de tamamlandı ve tüm ekip bir araya gelerek pasta kesti.

Aziz dizisi dünyanın 3 büyük bölgesinde en çok izlenen Türk dizilerinden birisi oldu 8

Balkan, Ortadoğu ve Güney Amerika ülkeleri başta olmak üzere yurt dışı satışlarıyla da takdir toplayan Aziz, Türkiye sınırları dışında da büyük ilgi görüyor.

Sürprizli bir sezon finali ile ekrana ara verecek olan Aziz’in 2. sezon çalışmalarına da başlandı. Yeni sezonda senaryodaki değişiklikler ve yapılacak yenilikler şimdiden merak konusu oldu.

Aziz dizisinin ekibinin ilk sezona veda ettiği buluşmadı önceki hafta diziden ayrılan Damla Sönmez’in de arkadaşları ile birlikte yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Aziz dizisi dünyanın 3 büyük bölgesinde en çok izlenen Türk dizilerinden birisi oldu 9

Şimdiden birçok dizi hayranı Aziz dizisinin yeni sezonunda yapılacak olan düzenlemeleri merak ediyor. 3 aylık aranın ardından ekibin Ağustos sonu, Eylül başı gibi yeniden bir araya gelmesi ve ikinci sezon çalışmalarına başlaması planlanıyor.