Ana sayfa Sosyal Medya Onur Tuna’nın gizlediği oyuncu aşkı, sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı!

Onur Tuna’nın gizlediği oyuncu aşkı, sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinde oynadığı Alihan karakteri ile büyük çıkış yakalayan Onur Tuna, ardından Mucize Doktor dizisiyle büyük bir hayran kitlesi edinmişti. Oyuncu, bu sezon da ekrana Fox TV’nin hızlı çıkış yapan Mahkum dizisiyle geliyor.

Özel hayatını gözlerden uzak yaşayan, magazine pek fazla konu olmayan bir isim Onur Tuna. Yaptığı sosyal medya paylaşımlarında da özenli tavrı dikkat çekmekte zaten. Aynı zamanda müzikle de uğraşan Tuna, hayranlarını zaman zaman sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla mutlu ediyor.

Onur Tuna’nın bir süredir kalbinin boş olduğu da biliniyordu. Oyuncu, her ne kadar özel hayatını gizlese de bir sevgilisi olmadığı konuşulmaktaydı. Ancak son yaptığı bir paylaşım, takipçilerini hayli şaşırttı!

Oyuncunun bir süredir meslektaşı ile aşk yaşadığı ortaya çıktı! Bu tarz fotoğrafları Tuna’nın sayfasında görmeye alışkın olmayan hayranları, iki sürprizi bir arada yaşadı. Onur Tuna’dan ilk kez bir özel hayat paylaşımı gelirken, bir de sevgilisi olduğu görülmüş oldu.

Onur Tuna’nın kalbini, Yasemin Yazıcı’ya kaptırdığı paylaşımlarıyla ortaya çıktı! Çiftin tatil için Filipinler’e gittikleri, instagram paylaşımlarıyla görüldü. Şu sıralar Kara Tahta dizisinde oynayan Yazıcı, Onur Tuna ile çekilen fotoğrafını kalp emojisiyle paylaştı.

Bu paylaşımın ardından Onur Tuna da fotoğrafı kendi sayfasında yayınladı. İlk kez yaptığı böylesi bir paylaşım hayranlarını şaşırtırken aynı zamanda sevindirdi de…

Onur Tuna'nın gizlediği oyuncu aşkı, sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı! 8

Onur Tuna da sevgilisinin objektifine verdiği aşağıdaki pozuna, Yasemin Yazıcı’yı etiketledi ve bir kalp emojisi de ekleyerek paylaştı. Bu paylaşımlar, aşkı da ortaya çıkardı! İlk kez birlikteliklerini duyuran iki sevgilinin sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlar, hayranları tarafından da ilgiyle takip edildi…

Onur Tuna'nın gizlediği oyuncu aşkı, sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı! 9

Onur Tuna Fox TV’nin Mahkum dizisinde Savcı Fırat karakterine başarıyla hayat verirken Yasemin Yazıcı da TRT1 ekranlarında yayınlanan Kara Tahta dizisinde Esra karakterini oynuyor. Birlikteliklerini gözden uzak yaşıyor olsalar da magazin basınına göre ikili 6 aydır beraberler. Bu kadar süre aşklarını saklamış olmaları, göz önünde olan insanlar olarak hayli dikkatli davrandıklarını da ortaya koymakta ikilinin.

Onur Tuna’nın, geçtiğimiz Ocak ayında meslektaşı Hande Doğandemir ile aşk yaşadığı öğrenilmişti. Ancak ikilinin aşkları fazla uzun sürmemişti.  Tuna, daha önce de gazetecilerin özel hayatıyla ilgili sorularına “Bugüne kadar ilişkilerim hakkında hiç konuşmadım, bundan sonra da konuşmayacağım.” yanıtını vermişti.