Ana sayfa Dizi Haberleri Gecenin Ucunda, Kral Kaybederse ile Yalı Çapkını dizileri Star TV’nin yeni sezondaki duruşunu anlatıyor!

Gecenin Ucunda, Kral Kaybederse ile Yalı Çapkını dizileri Star TV’nin yeni sezondaki duruşunu anlatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, son yıllarda dizilere büyük yatırım yaptı ama öne çıkabilen proje sayısı çok az oldu. Son yıllarda dikkat çeken Star TV dizileri arasında Sefirin Kızı, Babil, Menajerimi Ara, Ada Masalı, Kaderimin Oyunu isimli yapımları sayabiliriz.

Ancak Star TV’nin birbiri ardına dizi bombardımanı yapmasına rağmen çok az sayıda yapımın son yıllarda öne çıktığı gerçeğini de görmek gerekiyor. Star TV yetkilileri, bu sezonu çok önemsiyor ve birbiri ardına yapımlarla 2022-2023 sezonunda diziler üzerinden izleyicileri kendi kanalına çekmek için büyük bir atak yapacak.

Star TV’nin yeni sezonda dikkat çeken birçok projesi var. Yaz döneminde eğlenceli dizi Ah Nerede ile aradığını bulamayan ve final kararı alan kanal yönetimi, bir kez daha hüsran yaşamıştı.

Ancak perşembe akşamları devam eden Duy Beni dizisi iyi bir çıkış yaptı ve hikayesi ile güçlü bir duruş sergiledi. İzleyicilerin de Duy Beni dizisini beğenmesi ve reytinglerin iyi gelmesi yetkilileri memnun eden bir gelişme oldu.

Star TV’nin kış döneminde ise birçok diziye yatırım yaptığını biliyoruz. Bunlar arasında en dikkat çekenlerin başında Gecenin Ucunda, Yalı Çapkını ile Kral Kaybederse isimli projeler geliyor. Yalı Çapkını dizisi için ön hazırlıklar tamamlandı ve geçtiğimiz hafta çekimlere başlandı.

Gecenin Ucunda, Kral Kaybederse ile Yalı Çapkını dizileri Star TV'nin yeni sezondaki duruşunu anlatıyor! 9

Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Beril Pozam, Hülya Duyar, Doğukan Polat, Cansu Fırıncı gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Yalı Çapkını iddialı ve büyük beklentilerle hazırlanan bir yapım konumunda.

Star TV’nin Eylül ayında başlayacak kış sezonunda izleyicilerin karşısına çıkartacağı ve iyi reytingler beklediği projesi Yalı Çapkını olacak. Afra Saraçoğlu hayranları da uzun süredir bir televizyon projesi bekliyordu ve genç oyuncu, 2020 yılındaki Öğretmen dizisinden 2 yıl sonra yeniden televizyon ekranında hayranlarının karşısına çıkacak.

Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu ikilisi başrolde buluşturan Gecenin Ucunda dizisi için de beklentiler çok yüksek. 8 yıl oradan sonra yeniden bir dizide buluşan ünlü çift, hem başrolde yer alıyor hem de dizinin yapım ortağı konumundalar.

Gecenin Ucunda, Kral Kaybederse ile Yalı Çapkını dizileri Star TV'nin yeni sezondaki duruşunu anlatıyor! 10

Gecenin Ucunda dizisi için de ekip hazırlıklarını tamamladı ve çekimler başlıyor. Bu iki önemli diziden sonra ise Star TV’nin öne çıkan bir başka projesi daha var.

Ön hazırlıkları devam eden ve Kıvanç Tatlıtuğ’un ismiyle anılan Kral Kaybederse isimli dizi yeni sezonun en çok merak edilen projelerinden birisi oldu. Kral Kaybederse dizisi yine bir Gülseren Budayıcıoğlu hikayesi ve güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturulması için çalışmalar sürüyor.

Gecenin Ucunda, Kral Kaybederse ile Yalı Çapkını dizileri Star TV'nin yeni sezondaki duruşunu anlatıyor! 11

Gecenin Ucunda ve Yalı Çapkını dizilerinden sonra Star TV’nin en çok reyting beklediği proje olan Kral Kaybederse için henüz gelişmeler net değil ve hikaye çok başarılı olsa da oyuncu kadrosu ve ekibin oluşturulması noktasında hala alınması gereken çok mesafe var.

Hem Gecenin Ucunda hem Yalı Çapkını hem de Kral Kaybederse dizileri Star TV’nin yeni sezonda büyük çıkış yapmasını sağlayabilir ve dizi seven izleyicileri bu ekrana taşıyabilir.