Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisinin finaline kimse inanmak istemiyor ama Ebru Şahin veda etti bile!

Destan dizisinin finaline kimse inanmak istemiyor ama Ebru Şahin veda etti bile!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Atv ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan Destan dizisi, yayınlanmaya başladığı dönemde büyük ilgi çekmişti. Özellikle Hercai dizisinden sonra çok sevilen Ebru Şahin’in hayranları, diziyi ayrı bir ilgiyle takip ettiler. Edip Tepeli ve Selim Bayraktar ile başrolde yer alan Ebru Şahin’in kariyerinde çok özel bir yere sahip olan Destan dizisi, sezon ortasına doğru reytinglerini düşürdü.

Özellikle Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisinin yayınlanmaya başlamasından sonra Destan dizisi, Salı akşamları reyting birinciliğini kaptırdı. Tahtını devreden Destan, giderek izleyici kaybetmeye başladı. Sezon sonuna doğru daha da düşen dizinin yeni sezonda devamına karar verildi ancak yenilenmesi ve daha güçlü bir hikaye ile gelmesi hesaplanıyordu.

Fakat beklenmeyen bir gelişme ile atv, diziyi yeni sezonda devam ettirmeme kararı aldı. Yaz aylarında ortaya çıkan bu kararla birlikte, final yapma imkanı bulamayan dönem dizisi için özel bir bölümün çekilmesi gündeme geldi. Eylül ayında yayınlanacak bir final bölümü ile veda edeceği de öğrenilmişti.

Ancak hem dizinin sadık izleyenleri hem de Ebru Şahin hayranları, bu gerçeğe hiç inanmak istemedi! Bir şekilde dizinin devam edeceğini düşündüler. Fakat umutlar Ebru Şahin’in paylaşımıyla tamamen yok oldu!

Destan dizisinin finaline kimse inanmak istemiyor ama Ebru Şahin veda etti bile! 7

Yurtdışında da başarılı bir çıkış sergiledi Destan dizisi ancak ilk baştaki heyecanı taşıyamayan dizinin yeni sezonda devam etme şansını da pek görmedi kanal. Yine de finalsiz gitmesine de kimsenin gönlü razı olmamıştı. Büyük emeklerle ekrana getirilen dizi için Ebru Şahin başta olmak üzere oyuncular ciddi eğitimlerden geçtiler. Özel olarak hazırlanan kostümler, mekanlar, aksesuarlar, eşyalarla birlikte bambaşka bir dünya yaratıldı Destan dizisi için.

İzleyicisi üzülse de final bölümü ile ekrana son kez gelecek Destan dizisi. Bu arada Ebru Şahin de instagram hesabından yaptığı paylaşımla, bir sezon boyunca ekranda yer aldığı Akkız karakterine ve diziye veda etti.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

A post shared by Ebru Şahin Osman (@rebrusahin)

Hayranlarının Akkız olarak çok sevdiği ve performansını da her fırsatta övdükleri Ebru Şahin, bu özel karaktere duygusal sözlerle veda etmeyi uygun gördü. Oyuncu, dizideki sahnelerini paylaştığı instagram hesabına “Sen hep hatırlamak istediğim gibi kal #Akkız, heyecanınla, güzel hikayenle, mücadelenle kal. Hoşça kal” sözleriyle karakterine veda etti.