Ana sayfa Sosyal Medya Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çifti hem sözleri hem tavırlarıyla kıskandırıyor!

Berk Oktay ile Yıldız Çağrı Atiksoy çifti hem sözleri hem tavırlarıyla kıskandırıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Malhun hatun karakterini canlandıran Yıldız Çağrı Atiksoy, 2022 yılının kendisi ve kocası Berk Oktay için çok iyi geçtiğini açıkladı. Ünlü oyuncu, “Evlendik, o yüzden güzeldi. İşlerimiz çok iyiydi” dedi. Ünlü çift atv’nin yeni yıl etkinliğinde birçok ünlü isim ile bir araya geldi.

Bir Küçük Gün Işığı isimli dram dizisiyle atv ekranlarında yer alan Berk Oktay da yine başarılı performansı ile göz dolduruyor. Seray Kaya ile çok iyi bir dizi çifti olmalarının yanı sıra, hikayenin de büyük beğeni kazanması ile birlikte Berk Oktay için 2022 yılının çok iyi geçtiğini söyleyebiliriz.

Oyuncu, yılın ilk yarısında Yasak Elma dizisindeki Çağatay karakteri ile ekrandaydı. Eylül ayından itibaren ise Bir Küçük Gün Işığı dizisinde izlemekte olduğumuz Berk Oktay, 2022 yılı için şunları söyledi:

“Gayet güzel, sağlık ve huzur içinde geçti bizim için. Çok şükür dünyaya ve memleketimize de bunu diliyorum. Çok tatlı, çok güzel, mutlu bir evliliğimiz var. İnşallah 2023 senesi de hepimiz için kat ve kat daha güzel geçer.”

Ünlü çift birbirlerine saygıları ve sevgilerini her fırsatta dile getirerek hayranlarını mutlu ediyor. Birçok ünlü ismin özel hayatlarında sıkıntılar yaşamasına rağmen ünlü çift için her şey yolunda gidiyor.

Onların birbirlerine olan sevgileri ve her fırsatta saygıyı öne çıkartan tavırları da hayranlık uyandırıyor.

2023 yılından da yine mutluluk ve sağlık beklediklerini ifade eden ünlü çift, işlerindeki başarılı çıkışlarını da sürdürecek gibi gözüküyor.

atv’de yayınlanan Kuruluş Osman ve Bir Küçük Gün Işığı dizileri, yeni yılda da yine milyonların kalbine ulaşmayı başaran yapımlar olmayı sürdürecektir.