Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi sağ olsun, Yiğit Koçak da adını önce sosyal medyaya sonra İspanya’ya yazdırdı!

Kardeşlerim dizisi sağ olsun, Yiğit Koçak da adını önce sosyal medyaya sonra İspanya’ya yazdırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Ömer karakteri ile kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Yiğit Koçak, artık ismini yurt dışına da yazdırmaya başlamış görünüyor.

2017 yılından itibaren oyunculuk yapmaya başlayan Yiğit Koçak, 2019 yılında atv’de yayınlanan Kimse Bilmez isimli dizideki Sinan karakteri ile dikkatleri çekmeyi başarmıştı. Bu projenin ardından 4 bölüm süren Gel Dese Aşk dizisinin kadrosunda da yer alan genç oyuncu, sonrasında ise Kardeşlerim projesine 2021 yılında katıldı. Son 3 yıllık süreçte Yiğit Koçak ismini izleyiciler sıklıkla duydu.

atv’de yayınlanan 3 dizi ile kendisini gösteren Yiğit Koçak, özellikle Kardeşlerim projesindeki Ömer karakteri ile bir anda popülerliği elde etti. Dizinin güçlü hikayesi ve genç oyuncuların performanslarının iyi olması, sosyal medyada büyük yankı buldu. Hikayede yer alan birçok genç oyuncu gibi Yiğit Koçak için de şimdiye kadar milyonlarca paylaşım yapıldı.

Kardeşlerim dizisi sağ olsun, Yiğit Koçak da adını önce sosyal medyaya sonra İspanya'ya yazdırdı! 9

Kardeşlerim dizisinin tecrübeli isimlerinden daha çok genç oyuncuların öne çıkması da hikayenin bir gençlik projesi olmasının yanı sıra, gençler üzerinde dizinin büyük etki bırakması da yatıyor.

Sonuç olarak, dizideki genç oyuncular kısa sürede tecrübeli isimlerin de önüne geçerek adeta sosyal medyayı ele geçirdi. Geniş bir hayran kitlesi oluştu ve Yiğit Koçak da bu kitlenin en sevdiği genç oyunculardan birisi olarak sosyal medyada büyük etkileşim dalgasına konu oldu.

İşte bu sayede basında da sıklıkla yer alan, Kardeşlerim dizisinde kendisine tanınan fırsatı oyunculuk yeteneklerini de geliştirerek iyi kullanan Yiğit Koçak, dizinin yurt dışında da büyük etki bırakması ile bilinirliğini ülke sınırlarının dışına taşırdı.

Kardeşlerim dizisi sağ olsun, Yiğit Koçak da adını önce sosyal medyaya sonra İspanya'ya yazdırdı! 10

Kardeşlerim dizisinde geçtiğimiz yaz aylarında Onur Seyit Yaran, İspanya’ya gitmiş ve İspanyol basınında büyük ilgi görmüştü. Hayran ilgisi ile de karşılaşan Yaran’ın ardından bu sefer de Yiğit Koçak, İspanya’da sevgiyle karşılandı.

Antena 3 televizyonuna çıkan oyucu, hayranları ile de bir araya geldi ve başkent Madrid’i gezme fırsatı da buldu.

İspanya’da “Hermanos” ismi ile yayınlanan Kardeşlerim dizisi birçok oyuncu için büyük bir kariyer fırsatı yarattı.

Yiğit Koçak da bu fırsatı en iyi kullanan isimlerden birisi oldu. 10’dan fazla basın kuruluşu ile görüşen ve geniş bir hayran kitlesinin ilgisini üzerine çeken oyuncu, 12 şanslı takipçisi ile de bir araya gelerek onlarla tanıştı.

Sette artık aile gibi olduklarını anlatan oyuncu, Eren kardeşlerin gerçek bir aile gibi olduklarını söyledi.

Kardeşlerim dizisi sağ olsun, Yiğit Koçak da adını önce sosyal medyaya sonra İspanya'ya yazdırdı! 11

Artık dizideki karakterinin kendisi için sadece bir iş olmadığının da altını çizen Koçak, Ömer’in de kendisi gibi ailesine düşkün birisi olduğunu ifade etti.

Yiğit Koçak, bu adımı ile birlikte artık İspanya’da sürekli takip edilecek Türk oyuncular arasına daha güçlü bir şekilde katılmış oldu ve İspanyol medyasından da büyük ilgi görerek, popülerliğinin zirvesine çıktı.