Ana sayfa Sosyal Medya Annelik heyecanı yaşayan Demet Evgar yeni projelerle geri dönüyor!

Annelik heyecanı yaşayan Demet Evgar yeni projelerle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1980 yılında dünyaya gelen Demet Evgar en son televizyon ekranında Alev Alev isimli diziyle yer almıştı. Avlu isimli projeyle de 2018 ile 2019 yıllarında çok konuşulan oyuncu, birçok izleyici gibi projenin devam etmesini arzu ediyor. Daha önce dijitalde yayınlanma ihtimali konuşulan Avlu dizisi için Demet Evgar, bir röportajında kendisinin de ne olduğundan haberinin olmadığını söylemişti.

1990’lı yıllardan itibaren setlerde yer alan birçok dizi ve sinema filminde deneyimler kazanan ünlü oyuncu, özellikle 1 Kadın 1 Erkek isimli Emre Karayel ile birlikte yaptığı projeyle akıllarda yer alıyor. 2022 yılının Ağustos ayında anne olan ve Mavi ismini verdiği kızını büyütmekle uğraşan oyuncunun setlere ne zaman döneceği de merakla bekleniyor.

Ay Yapım’ın düzenlediği uluslararası davette yer alan isimlerden olan Demet Evgar, belki dizi ile ekranlara henüz dönmeyecek ama hayranlarını heyecanlandıracak yeni projeleri olduğundan bahsetti.

Çeşitli tiyatro oyunları bulunduğunu ayrıca bir de sinema filminde yer alacağını anlatan Demet Evgar, “Hem oyunlar var, bir film var” diyerek hayranlarına yeni müjdeleri olacağının ilk işaretlerini verdi.

Merve Dizdar’ın Cannes Film Festivali’nde Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Kuru Otlar Üstüne’ isimli filmindeki Nuray karakteri ile ‘en eyi kadın oyuncu’ ödülünü elde etti. Bu gelişmeyi “Müthiş” kelimesi ile ifade eden Demet Evgar, Türkiye’den çıkan hikayelerin önemine de şu sözlerle vurgu yaptı:

“Toprak altında kalmış hikayelerimizin gün yüzüne çıkıyor olması gerçekten çok heyecan verici. Bu topraklarda bunu karşılayacak hikaye ve oyuncu potansiyeli fazlasıyla var. Herkesin yolunu açmış oldu. Merve’nin ödülü alıyor olması hayali olan birçok oyuncuya da çok büyük bir motivasyon oldu.”