Ana sayfa Sosyal Medya Yağız Can Konyalı, büyük bir Kemal Sunal hayranı!

Yağız Can Konyalı, büyük bir Kemal Sunal hayranı!

tarafından ker_def

Gazeteci Sibel Arna’nın youtube programı “Ne Olursan Ol Rahat Ol”un konuğu yetenekli oyuncu Yağız Can Konyalı oldu. Dün vizyona giren başrollerini Hande Doğandemir ile paylaştığı “Daha İyi Bir Yarın” filmiyle gündemde olan oyuncu son iki yıldır aşktan kaçtığını söyledi.

İşte genç oyuncunun açıklamalarından bazıları:

BENİM AŞIK OLMADIĞIM ÖĞRETMENİM ÇOK AZDIR

Ümidimizi kaybetmeyelim ama bu çağda aşk çok zor artık. Aşk ilişki gibi oldu. Artık hiç kimse “aşık mısın” diye sormuyor “ilişkin var mı” diye soruyor. İlk aşkım tabii ki ilkokuldaydı. Ama ben bir de öğretmenlerime aşık olurdum. Benim aşık olmadığım öğretmenim çok azdır. Ortaokul ve lise dönemi her hafta yeni bir öğretmenine aşık olduğun zamanlardır. Özellikle erkek çocukları için bu böyledir.

AŞKTAN KAÇIYORUM

Aşk konusunda her türlü iknaya açığım ama açık söyleyeyim olacağını hissettiğim zaman kaçıyorum. Aşık olunca elden ayaktan düşüyorsun ya işime gücüne konsantre olamam diye son iki üç yıldır hemen kaçıyorum. “Hiç almayayım ben kaptırınca fena kaptırıyorum. Herkes kendine çok dikkat etsin. Benim işim gücüm var. Ben bu filmi daha önce gördüm” diyorum. Bu tabii ki korkudan oluyor.

KEMAL SUNAL HAYRANIYIM

Büyük bir Kemal Sunal hayranıyım. Bütün filmleri replik replik ezberimdedir. Hayatta olmasa da tüm ustalığıyla şu an beni en çok rahatlatan aktörlerin başından geliyor. Her filmini izlediğimde neler yapmış zamanında diye mesleğime karşı motive oluyorum.