Ana sayfa Dizi Haberleri Ulvi Kahyaoğlu genç kuşağın arı gibi çalışan isimlerinden birisi oldu!

Ulvi Kahyaoğlu genç kuşağın arı gibi çalışan isimlerinden birisi oldu!

tarafından ker_def

1995 yılında İzmir’de dünyaya gelen Ulvi Kahyaoğlu,2018 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde birbirinden farklı projelerde önemli deneyimler yaşadı.

Benim Adım Melek isimli iki sezon süren dram dizisinde Kerem karakteri ile büyük dikkat çeken ve kariyer çıkışını bu projeyle gerçekleştiren oyuncu, sonraki süreçte de farklı roller canlandırdı.

Hem sinema hem de dizi dünyasında kendisine özel bir alan açmayı başaran oyuncu, güçlü projelerde yer alıyor ve daha genç yaşında önemli bir kariyer başarısı elde etmiş durumda.

Elbet Bir Gün, Tozluyaka ve Yargı isimli dizilerle oyunculuk yolculuğuna son yıllarda ara vermeden devam eden Ulvi Kahyaoğlu,farklı yapımlarda da rol alarak kendisini gösteren genç isimlerden birisi.

Yargı dizisinde canlandırdığı savcı Efe karakteri ile yeteneklerini bir kez daha ortaya seren Ulvi Kahyaoğlu, birçok meslektaşı tatil planı yaparken, yeni proje ile yeniden setlere dönemeyi planlıyor.

Dijital platform için hazırlanan Dengeler Biri Olmak isimli mini dizide de yer alan ve farklı alanlarda yer almaya devam eden oyuncu, yeni bir sinema filmiyle de gündeme geldi.

Burak Deniz ve Öykü Karayel’i buluşturan yeni sinema filminde yer alacak isimlerden birisi de Ulvi Kahyaoğlu oldu. Cengiz karakterinde izleyeceğimiz oyuncu rolüne hazırlıkları sürdürürken, filmin İngiliz yapımı olan Boiling Point’ten uyarlanacağı bilgisi basına yansıdı.