Ana sayfa Dizi Haberleri Ada Masalı dizisinde büyük gözdağı!

Ada Masalı dizisinde büyük gözdağı!

tarafından ker_def

Yapımında Ay Yapım imzası taşıyan, renkli karakterleri ve eğlenceli hikayesiyle ilgiyle izlenen ‘Ada Masalı’nın dün akşam 15. bölümü ekranlara geldi. Kendisine gelen iş teklifinde Poyraz’ın parmağı olduğunu öğrenen Haziran (Ayça Ayşin Turan), Tokyo’ya gitmekten vazgeçti ve adada kalarak Poyraz’a (Alp Navruz) bambaşka bir Haziran’la karşı karşıya kalacağının gözdağını verdi.

‘Ada Masalı’nın dün akşamki bölümünde seyirci, ayrılma kararı alan Haziran ve Poyraz’ın birbirlerinden uzak durmaya çalıştıkları zorlu sürece tanıklık etti. Poyraz’ın Haziran’dan habersiz yaptığı hamle ise izleyenleri şaşırttı. Kendisine gelen iş teklifini Poyraz’ın ayarladığını öğrenmesi sonucu Haziran, son anda adadan gitmekten vazgeçti. Bu durum akıllara “Haziran ile Poyraz, ilişkilerine bir şans daha mı verecek?” sorusunu getirse de final sahnesinde genç kadın, Poyraz’a artık farklı bir Haziran göreceğini söyledi. Batu (Erdem Kaynarca) ve İdil’in (Beril Pozam) yakınlaşması ise dün akşamki bölümün dikkat çeken anlarından oldu.

Yeni bölümden yayınlanan ön izleme sahnesinde Kırlangıç Adası için tehlike çanları çalıyor. Haziran’ın patronu Doygun (Mesut Özkeçeci), fabrikanın ardından şimdi de tüm adayı inşa etmek için adaya geliyor. Adalarını korumak isteyen Haziran ile Poyraz ise Doygun’un karşısına çıkarak hesap soruyor.

Ali Bilgin’in genel yönetmenliğini, Özgür Sevimli’nin ise yönetmenliğini üstlendiği ‘Ada Masalı’nın senaryosu Aksel Bonfil imzası taşıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz’a Nihan Büyükağaç, İpek Tenolcay, Bülent Çolak, Beril Pozam, Erdem Kaynarca, Rami Narin, Merve Nur Bengi, Fatih Yücebağ, Özge Demirtel, İlkay Akdağlı, Can Kahraman, Eylül Ersöz ve Bedia Ener eşlik ediyor.

‘Ada Masalı’ her salı akşamı saat 20.00’de Star TV ekranlarında!