Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Efsane dizisinde Rojda Demirer farkı

Adı Efsane dizisinde Rojda Demirer farkı

tarafından ker_def

rojda-demirer1

HAYALİMDEKİ ÇİKOLATACIYI AÇTIM

◊ Bir çikolata dükkanınız vardı. Çikolata ile bağınız nedir?
– “Melekler Korusun”u çekerken çok yorulduğum bir ilk sezon geçirmiştik ve “Sanırım sektöre biraz ara vermeliyim” dediğim bir dönemdeydim. Ticaret yapmak hep kafamda olan bir fikirdi. Çikolata da benim için hep büyük bir aşktı çocukluğumdan gelen. Çikolataya olan tutkumu, ticaret yapma isteğimle birleştirdim ve hayallerimdeki çikolatacıyı açtım. Nişantaşı’ndaki mağazamızı kapattık. Artık Zorlu Center’dayız.

◊ Hayalleriniz neler?
– Bu konuda hâlâ gelgitler yaşadığımı düşünüyorum. Bazen sakin bir yerde kendime ve sevdiklerime daha fazla zaman ayırabileceğim bir hayatın hayalini kurarken, bazen de işimden tamamen uzak kalamayacağım fikrine kapılıyorum. Son zamanlardaki projelerimde hayallerime yaklaştığımı düşünüyorum aslında. Altı gün ve uzun saatlerimi setlerde geçireceğim işleri kabul etmiyorum.

◊ Kendinizi dinamik tutmak için nasıl bir yol izliyorsunuz?
– Annemle sahilde yaptığımız yürüyüşlerimiz vazgeçilmezimiz. Hem spor yapmış hem de sohbet için güzel vakit yaratmış oluyoruz; bir taşla iki kuş. Çok özel sırlarım yok ama hiçbir zaman bedenime zarar verecek kadar yemek yemem, ortama ayak uyduracak kadar içki içerim. Her şeyi dozunda yaparım.