Ana sayfa Dizi Haberleri Adı Zehra’ya ne oluyor? Düşüşe geçti ama olaylar bitmiyor!

Adı Zehra’ya ne oluyor? Düşüşe geçti ama olaylar bitmiyor!

tarafından zk zk
Fox TV’nin yeni dizi 4. bölümüyle dün akşam ekrana geldi. Dizinin yeni bölümünde heyecanlı sahneler vardı ama reytinglerinde düşüş olduğu gözlendi.

Geçtiğimiz hafta 10 Mart akşamı yayınlanan bölümü Total’de 4., AB’de 6. sırada olan Adı Zehra, dün akşam yayınlanan yeni bölümüyle Total’de 6, AB’de 8. sıraya geriledi.

Zeynep Çamcı, Hatice Aslan ve Alican Yücesoy’un başrollerinde olduğu dizi, Fox’un iddialı yapımları arasında yer alıyor. Dizinin gelecek haftalarda reytingini yükseltip yükseltemeyeceğini hep birlikte göreceğiz ama yeni bölüm tanıtımında Şule’nin bir cinayete karıştığı ortaya çıkıyor. Hizmetçileri öldürttüğü anlaşılan Şule’nin bu olayı neden yaptığı anlaşılamadı. Hande’nin neler yaşadığı ise Zehra’nın merakını daha çok arttırmaya başladı. Zehra, Hande’nin akıbetini çözebilecek mi? Şule ‘Kızım benden, o geceden çok önce gitmişti’ diyerek neyin vicdan azabını çekiyor?

Bu arada yeni tanıtımda ortaya çıkan kız Hande mi, büyük merak uyandırdı. Dizi gittikçe daha ilginç bir hal almaya başladı. Bu soruların yanıtlarını yeni bölümde izleyeceğiz.

İşte Adı Zehra 5. bölüm tanıtımı: