Ana sayfa Dizi Haberleri Özgü Namal hayranlarının beklediği yeni dizi Kızıl Goncalar için geri sayım başladı!

Özgü Namal hayranlarının beklediği yeni dizi Kızıl Goncalar için geri sayım başladı!

tarafından ker_def

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği FOX’un yeni dizisi “Kızıl Goncalar”ın heyecanla beklenen ilk tanıtımı yayınlandı. Yeni dizi için çok geniş bir izleyici kitlesinin büyük bir merakının bulunduğunu söyleyebiliriz.

Bugüne kadar birçok önemli yapımda başrolde yer alan Özcan Deniz’in yanı sıra uzun süredir ekranlarda göremediğimiz Özgü Namal’ın böyle güçlü bir hikaye ile yeniden ekrana dönecek olması heyecanın ana sebebi oldu.

Ayrıca dizinin hikayesi de birçok izleyiciyi derinden etkileyecek gibi gözüküyor.  Toplumda fay hatlarından birisi olarak kabul edilen seküler ve muhafazakar düşüncelerin bir arada yaşaması ve çatışmasına yönelik olarak ortaya konulan hikayeler daha çok ilgi çekiyor. Bu durumu da Kızılcık Şerbeti dizisi çok etkili bir şeklide ortaya koydu. Ayrıca Ömer dizisi de bu fay hattında yer alan bir yapım olarak öne çıktı.

Özcan Deniz ve Özgü Namal’ı başrollerinde buluşturan yeni dizi Kızıl Goncalar için de böyle bir durum söz konusu. Yeni dizi, yayınlanan tanıtımıyla sezonun en iddialı projelerinden olacağının sinyalini verdi ve hikayesiyle milyonları etkileyeceğini ortaya koydu.

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle merak konusu olan dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehran Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

Özgü Namal hayranlarının beklediği yeni dizi Kızıl Goncalar için geri sayım başladı! 8

Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Özgü Namal hayranlarının beklediği yeni dizi Kızıl Goncalar için geri sayım başladı! 9

Yönetmen koltuğunda Ömür Atay’ın oturduğu, senaryosunu Necati Şahin’in kaleme aldığı Kızıl Goncalar, çok yakında FOX’ta.