Ana sayfa Dizi Haberleri Adını Sen Koy dizisinin, adını kimse koyamıyor, durum net!

Adını Sen Koy dizisinin, adını kimse koyamıyor, durum net!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Analiz

TRT1 ekranlarından geçtiğimiz sezon Star TV’ye transfer olan ve hafta içi her gün yayınlanan Adını Sen Koy dizisinden başroller gidince dizi çok değişti.

Zehra ve Ömer karakterlerini oynayan Hazal Subaşı ve Erkan Meriç’in diziden ayrılmasının ardından yeni bir hikaye izleyicinin karşısına çıktı.

Zehra ve Ömer ölmüş, çocukları da ortadan kaybolmuş, aradan 7 sene geçmişti. Bu kez Azize ve Oğuz’un hikayesine dönmüştü Adını Sen Koy.

Cenk Torun ve Özlem Durmaz’ın oynadıkları ikili, yeni Zehra ve Ömer olmaya aday.

Ancak izleyici, Zehra ve Ömer’i unutamıyor ve sanki başka bir dizi izliyormuş gibi izliyor diziyi. Sosyal medyada sıkça dile getirilen bu duruma bir süre sonra alışır mı izleyici bilinmez ancak hala eski hikayeler gündeme gelmeye devam ediyor.

İzleyici sosyal medyada dizinin ismine atıfta bulunarak “Adını hala koyamadık!” şeklinde manidar espriler yapıyor ve hikayenin evrilmiş halinden pek hoşnut olmadıkları, hala alışamadıkları anlaşılıyor.

Posta Gazetesi Yazarı Mesut Yar da Adını Sen Koy’daki değişiklikler için köşesinde bakın neler söylüyor:

Adını Sen Koy dizisinin, adını kimse koyamıyor, durum net! 7

“HENÜZ ALIŞAMADIM

“Adını Sen Koy” dizisinde saat değişikliği oldu. Star TV’de haber önünde artık “Beni Affet” dizisi yer alıyor… İki sezon sıkı takipçisi olduğum dizinin ilk birkaç bölümüne üstünden bakınabildim. Hikayenin aksı değişti. Oyuncuları da öyle. Bu değişimi hemen hazmedip içselleştirmek mümkün değil…

Bir dönemin popüler oyuncularından Cenk Torun başrolde şimdi. Yüzü oturmuş, hareketleri biraz ağırlaşmış. Bu sorun değil. Ama ne bileyim özellikle sinir katsayısı yüksek sahnelerde sert olması gereken mimikleri yumuşak kalıyor…

Gözlerim hâlâ Ömer ve Zehra karakterlerini arıyor. Belki zamanla bu da aşılır. Bakalım!”