Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk 4. bölümde Ayşe ve Kerem ilginç bir gelişmeyle zor durumda kalacak!

Afili Aşk 4. bölümde Ayşe ve Kerem ilginç bir gelişmeyle zor durumda kalacak!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Kanal D’de yayınlanan Afili Aşk dizisi, dün akşam 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin 4. bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Çağlar Ertuğrul ve Burcu Özberk’in başrolünde oynadıkları dizide yaptıkları anlaşma sonucu evlenen Ayşe ve Kerem, birlikte yaşamaya başladıklarında başka sorunlar da ortaya çıkıyor!

Romantik komedi türündeki dizide Kerem, Ayşe’ye karısı gibi davranmak istiyor ama Ayşe ondan kaçmanın ustaca bir yolunu buluyor.

Kerem’le aynı yatakta yatmak istemeyen Ayşe, Kerem’i bir şekilde ailesinin evine götürüyor ve evlerinin ilaçlandığını söylüyor.

Kerem istemese de o gece orada kalıyor ama gece yarısı gelen arkadaşıyla dışarı çıkmak isterken başlarına bir dizi tuhaf durum geliyor!

Ekranın en sevilen yaz dizisi olmayı başaran Afili Aşk’ın 4. bölümü de kahkaha dolu sahneleriyle dikkat çekecek.

İşte Afili Aşk 4. bölüm fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Kerem ve Ayşe yalan aşklarına herkesi ikna eder!

Berk’in her şeyi anlatması Ayşe ve Kerem’i çok zor bir durumun içine sokar. Ayşe ve Kerem yalan aşklarını başta Rıza ve Muhsin olmak üzere herkese ispat etmek zorunda kalacaktır.

Mecburiyetten bir arada olan ve birbirinden nefret eden ikili için aşklarını ispat etmek sandıkları kadar kolay olmayacaktır.

Diğer taraftan Yelda bir türlü Ayşe’yi kabullenemez. Ceyda ve Yelda, Ayşe’nin açıklarını aramaya başlarlar. Düğün gecesi Kerem’in yaptığı bir hata her şeyi mahvetmesine sebep olacaktır.