Ana sayfa Dizi Haberleri Afili Aşk’ın Ayşe’si Burcu Özberk kendine yakışanı yaptı!

Afili Aşk’ın Ayşe’si Burcu Özberk kendine yakışanı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Afili Aşk dizisinde başrolde yer alan ünlü oyuncu Burcu Özberk, 2019 yılında kariyerinde yükseliş sergiledi. Yaz ekranında Çağlar Ertuğrul ile birlikte Afili Aşk dizisine başlayan oyuncu, canlandırdığı Ayşe karakteri ile büyük beğeni toplamakta.

Yaz dizisi olarak başlayan Afili Aşk, kış sezonuna da damgasını vurdu.Son dönemde reytingleri düşse de dizinin ciddi bir izleyici kitlesi bulunuyor.Burcu Özberk, yeni yıl ile ilgili mesajlarını da verdi.

Mütevazi kişiliği ile dikkat çeken oyuncu, dilekler konusunda da kişiliğine uygun bir açıklama yaptı. Alem dergisine konuşan ve özel pozlar veren Özberk, 2020 yılından huzur bekliyor.

Özberk, “Beklentilerimi huzurlu olmaya indirgedim. Bu huzur bana nereden geliyorsa kiminle huzur buluyorsam, neyi keşfederken huzurluysam onlara yöneleceğim.Kalbimin sesini dinleyip huzur neredeyse orada olacağım” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz günlerde 30. yaşını kutlayan ve hayatında ilk kez de doğum günü partisi yapan oyuncu, aşk konusunda da şu açıklamayı yaptı:

“Aşk; benim için hem tutku, hem de merak. Bütün duygularımın en uç noktası. Yeni yıldan aşk diliyorum, hayatımın renklenmesini istiyorum. Aşk, bütün engelleri aşar, beni de canlı ve ayakta tutar.”