Ana sayfa Kadın Haberleri Afra Saraçoğlu afili pozlar verdi, hayranları mest oldu!

Afra Saraçoğlu afili pozlar verdi, hayranları mest oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Elele dergisinin Eylül sayısının konuğu oldu. Oyuncu dergi için özel pozlar verdi. Güzelliği ve zarafeti ile göz dolduran ünlü oyuncu, hayranlarından büyük beğeni topladı. Takipçileri için çekimlerden kısa bir görüntü yayınlayan oyuncu, birçok iltifat aldı.

Dergi için afili pozlar da veren ve seksiliğini ortaya koyan ünlü oyuncu, adeta göz kamaştırdı. Sosyal medyada sıklıkla paylaşım yapan ve hayranları tarafından dikkatle takip edilen Afra Saraçoğlu, Öğretmen dizisindeki Gizem karakteri ile de ekranlara dönüş yapmıştı. Ünlü oyuncunun Elele dergisinin Eylül sayısının kapağında yer alması da başarısının bir sonucu oldu.

 

Fox TV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümleri büyük beğeni toplayan Öğretmen dizisinin çekimleri sürüyor. Yakında izleyicilerle yeniden buluşacak olan Afra Saraçoğlu, 5 aylık aradan sonra yeniden izleyicilerle buluşacak olmaktan da çok memnun.

Ünlü oyuncunun yaptığı paylaşımlara sosyal medyada büyük destek var. Güzelliği ile çok konuşulan Afra Saraçoğlu, instagram’da 3.2 milyon takipçiye sahip. Oyuncunun hayran kitlesi ise hızla artamaya devam ediyor.

Afra Saraçoğlu afili pozlar verdi, hayranları mest oldu! 7